Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 20:47 | London, Apr 25 18:47 | New York, Apr 25 14:47
Shanghai, Apr 26 02:47 | Tokyo, Apr 26 03:47 | Sydney, Apr 26 05:47

Київ закупить до Євро-2012 автобуси і трамваї

Київ закупить до Євро-2012 автобуси і трамваї




14 жовтня 2010 в 15:50 - Роман Зайцев


Київ закупить до Євро-2012 автобуси і трамваї

Київрада внесла зміни до "Міської цільової програми підготовки та проведення у місті Києві фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу".  



За відповідне рішення 14 жовтня на пленарному засіданні VI сесії Київської міської ради VI скликання проголосувало 104 депутатів. Про це Кievpress повідомила прес-служба Київради.

Зміни стосуються наземного транспорту в місті Києві, який до Євро-2012 планується суттєво оновити. Так, за рахунок бюджетних коштів та на умовах фінансового лізингу буде закуплено 210 автобусів, 210 тролейбусів, 46 трамвайних вагонів. За кошти Європейського банку реконструкції та розвитку буде придбано 185 автобусів та 185 тролейбусів.

Доповідач з цього питання заступник голови КМДА А. Голубченко зазначив що дані зміни уже були прийняті різними рішеннями Київради. І проект вноситься щоб відповідно до вимог УЄФА створити відповідну цільову міську програму. Також вони потрібні для уже розробленого плану мобільності Києва, згідно якого буде організовано транспортне обслуговування гостей міста під час Євро-2012.

Секретар Київради Олесь Довгий, ставлячи питання на голосування, підкреслив, що оновлення наземного транспорту відбудеться на вигідних для Києва умовах.

"Збільшення та оновлення транспорту нам потрібне не тільки до Євро-2012. Насамперед ми це робимо для киян та гостей столиці. І завдяки цьому рішенню жителям Києва буде набагато зручніше та комфортніше пересуватися рідним містом", - сказав він.

Київ закупить до Євро-2012 автобуси і трамваї


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Євро-2012 Євро-2012 "подешевшало" на мільярд Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті