Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 16 23:51 | London, Apr 16 21:51 | New York, Apr 16 17:51
Shanghai, Apr 17 05:51 | Tokyo, Apr 17 06:51 | Sydney, Apr 17 08:51

Київ відбере підрядника для будівництва гілки метро на Троєщину

Київ відбере підрядника для будівництва гілки метро на Троєщину




31 січня 2011 в 09:33 - Роман Зайцев


Київ відбере підрядника для будівництва гілки метро на Троєщину

Проведення тендеру з відбору підрядника на будівництво лінії метро на Троєщину в Києві очікується в 2012 році.



Про це заявив заступник глави Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко в інтерв‘ю агентству "Інтерфакс-Україна".

Він повідомив, що така домовленість була досягнута між КМДА та японською корпорацією ITOCHU у п‘ятницю в Києві в ході обговорення питання про надання КП "Київський метрополітен" кредиту на 30 років під 1,5% річних.

Очікується, що 15 лютого корпорація ITOCHU представить доповідь із цього питання у Міністерстві економіки, торгівлі і промисловості Японії.

Надалі надання кредиту буде оформлятися при взаємодії Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Міністерства економіки, торгівлі і промисловості Японії.

До кінця 2011 року будуть проведені дослідження із цього питання і відібрані консультанти, які в 2012 році підготують тендер з відбору підрядника на будівництво лінії метро на Троєщину.

Як повідомлялося, в п‘ятницю КМДА підписала меморандум про наміри з японською корпорацією ITOCHU щодо надання КП "Київський метрополітен" кредиту на 30 років під 1,5% річних для будівництва метро на Троєщину.

За словами глави КМДА Олександра Попова, пріоритетами української сторони у співробітництві з Японією є будівництво вищезгаданої лінії метрополітену та закупівля обладнання.
 

Київ відбере підрядника для будівництва гілки метро на Троєщину


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Газпром" оцінює будівництво газогону "Пiвденний потiк" в 15,5 мільярдів євро Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія підтримала проект будівництва Єврокомісія підтримала проект будівництва "Південного потоку" Принципи організації комунальної інфрастуктури Принципи організації комунальної інфрастуктури I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті