Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:46 | London, Apr 25 13:46 | New York, Apr 25 09:46
Shanghai, Apr 25 21:46 | Tokyo, Apr 25 22:46 | Sydney, Apr 26 00:46

Крим планує позичити на тролейбуси 400 мільйонів

Крим планує позичити на тролейбуси 400 мільйонів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




23 листопада 2010 в 10:40 - Роман Зайцев


Крим планує позичити на тролейбуси 400 мільйонів

Уряд Автономної республіки Крим в 2011 році планує здійснити позику в розмірі не менше 400 млн. гривень для розвитку на півострові електричного транспорту.  



Про це заявила заступник голови Ради міністрів автономії з питань фінансової та економічної діяльності Катерина Юрченко в інтерв‘ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Ми знову плануємо позику для того, щоб розвивати електричний транспорт в Криму, тому що для республіки це важливо", - сказала вона.

За словами Юрченко, за рахунок залучених коштів передбачається, зокрема, розпочати відродження тролейбусного парку.

Крім того, заступник голови Радміну АРК повідомила, що бюджет автономії на 2011 рік планується збільшити приблизно на 10% у порівнянні з бюджетом-2010, який становить 3,146 млрд. гривень.

При цьому бюджет розвитку буде рости швидше за рахунок початку аукціонів з продажу землі.

"Це той ресурс, за рахунок якого Крим зможе розвиватися", - підкреслила Юрченко.

Як повідомлялося, у травні 2010 року Верховна рада АРК затвердила бюджет автономії на 2010 рік, яким було передбачено випуск облігацій внутрішньої позики на суму 400 млн. гривень.

Однак Кабінет міністрів України відмовився погодити АРК випуск облігацій у зв‘язку з вимогою Міжнародного валютного фонду.

Подібні відмови отримали й інші муніципалітети - Черкаси, Запоріжжя, Харків.

Крим планує позичити на тролейбуси 400 мільйонів


Новини Статті Аналітика
"Укравтодор" позичив 450 мільйонів на дороги Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Інноваційно - інвестиційний потенціал лізингу в умовах кризи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укрспирт" хоче позичити 800 мільйонів гривень Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності Податкове стимулювання забезпечення інноваційної діяльності I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті