Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 18:10 | London, Apr 25 16:10 | New York, Apr 25 12:10
Shanghai, Apr 26 00:10 | Tokyo, Apr 26 01:10 | Sydney, Apr 26 03:10

Коломойський прикупить для "Дніпроавіа" партію літаків

Коломойський прикупить для "Дніпроавіа" партію літаків




20 грудня 2010 в 15:52 - Роман Зайцев


Коломойський прикупить для "Дніпроавіа" партію літаків

Авіакомпанія "Дніпроавіа" (Дніпропетровськ) веде переговори про покупку 15 літаків Embraer-190.



"На завершальній стадії - переговори про постачання Embraer-190. Очікується, що вони почнуть надходити з кінця наступного року. Це буде близько десяти плюс п'ять літаків", - повідомив співголова наглядової ради авіакомпанії "АероСвіт"(Київ), що входить до альянсу "Українська авіаційна група" ("АероСвіт", "Донбасаеро", "Дніпроавіа") Григорій Гуртовий на прес-конференції в п'ятницю в Києві, передає "Інтерфакс-Україна".

Заступник голови правління "Дніпроавіа" Серегей Коротченко додав, що компанія має намір протягом грудня-січня отримати ще три Embraer-145.

"Дніпроавіа", до складу якої входить аеропорт "Дніпропетровськ", здійснює регулярні і чартерні авіарейси сполученням з країнами Європи, Близького Сходу, СНД. Флот авіакомпанії складається з трьох Boeing 737 і 22 Embraer-145.

Дніпропетровський аеропорт має злітно-посадочну смугу довжиною 2850 м і шириною 45 м, а також пасажирський термінал з максимальною пропускною спроможністю 700 чол. на годину.

ТОВ "Галтера" (Дніпропетровськ) належить 94,572% акцій "Дніпроавіа".

Коломойський прикупить для "Дніпроавіа" партію літаків


Новини Статті Аналітика
Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Медведєв не хоче одностороннього перегляду газових угод Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Оптимізація величини вантажних одиниць при реалізації інноваційних логістичних концепцій на авіатранспорті Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Трійка Діалог" завершила переговори про поглинання Сбербанком Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Київ i Брюссель наближаються до завершення переговорiв щодо зони вiльної торгiвлi Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" веде переговори з італійською Eni про співробітництво у видобутку вуглеводнів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Азаров каже, що Україна і РФ почали переговори щодо зниження ціни на газ Азаров каже, що Україна і РФ почали переговори щодо зниження ціни на газ Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті