Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 16:48 | London, Apr 20 14:48 | New York, Apr 20 10:48
Shanghai, Apr 20 22:48 | Tokyo, Apr 20 23:48 | Sydney, Apr 21 01:48

Колесников домовився в Кореї про потяги

Колесников домовився в Кореї про потяги




3 листопада 2010 в 11:50 - Роман Зайцев


Колесников домовився в Кореї про потяги

Віце-прем'єр Борис Колесников відвідав з робочим візитом Республіку Корея, де провів переговори з керівництвом компанії "Хюндай Корпорейшн" з питань стратегічної співпраці.  



Мова йшла про постачання шести швидкісних поїздів корейського виробництва для потреб України під час проведення чемпіонату Європи 2012 року з футболу, повідомляє "ЛІГАБізнесінформ".

Використання швидкісних поїздів, які можуть розвивати швидкість до 180 км на годину, дозволить на третину скоротити час пересування між містами, що приймають Євро-2012.

До початку чемпіонату передбачається постачання шести поїздів і ще чотири поїзди можуть бути закуплені до кінця 2012 року.

Зокрема, українська сторона очікує певне поліпшення умов кредиту, який надає Корея на закупівлю, і очікується, що на початку грудня 2010 року контракт між "Укрзалізницею" і "Хюндай Корпорейшн" буде підписаний.

"Хюндай - єдина компанія в світі, яка пообіцяла зробити для нас шість поїздів за 16 місяців. Інші компанії в цей термін можуть видати максимум два потяги", - зазначив Колесніков.

Також в ході переговорів обговорювалася можливість створення спільного підприємства з виробництва поїздів на одному з українських підприємств.

Крім цього, в рамках робочого візиту Віце-прем‘єр-міністр обговорив можливості співпраці в суднобудуванні, енергетиці, інформаційних технологіях і автопромі.

За результатами робочого візиту був підписаний протокол.

Колесников домовився в Кореї про потяги


Новини Статті Аналітика
UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 UEFA похвалив Україну за підготовку до Євро-2012 Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Проектування типів зовнішньої реклами та архітектурно - художні функції міського середовища Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Смарт-холдинг" готується придбати підприємство "Укргазвидобуток" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Організатори IPO Яндекса викупили більш ніж п’ять мільйонів акцій Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" витратить 1,3 мільярда на АЗС та нафтобази У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті