Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:23 | London, Apr 25 23:23 | New York, Apr 25 19:23
Shanghai, Apr 26 07:23 | Tokyo, Apr 26 08:23 | Sydney, Apr 26 10:23

Колесніков пообіцяв підтримку лоукост-компаніям в Україні

Колесніков пообіцяв підтримку лоукост-компаніям в Україні




6 квітня 2011 в 08:40 - Роман Зайцев


Колесніков пообіцяв підтримку лоукост-компаніям в Україні

Міністерство інфраструктури України підтримає прихід на український авіаринок максимальної кількості бюджетних авіакомпаній. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України, міністр інфраструктури Борис Колесніков під час прес-конференції з підготовки до Євро-2012.



"Ми готові вже сьогодні підписати будь-яку кількість договорів з авіакомпаніями, які здійснюють low-cost перевезення. Для бюджетних авіакомпаній і рядового пасажира ми відкриті завжди", - сказав Колесніков.

При цьому віце-прем‘єр-міністр України зазначив, що міністерство інфраструктури України протягом останніх місяців не отримало жодної офіційної заявки від авіакомпанії на виконання low-cost перевезень. "Як міністр інфраструктури я обіцяю: якщо буде така пропозиція - авіакомпанія зможе відкрити бюджетні рейси за 15 днів. Я чекаю пропозицій", - сказав він.

Щодо здійснення внутрішніх рейсів Борис Колесніков зазначив, що в цій сфері правила роботи для авіакомпаній лібералізовані максимально: "Ми зацікавлені, щоб цей сегмент розвивався - і щоб квиток з одного в інше місто України коштував дешево, а не був за вартістю трансатлантичного польоту".

Разом з тим Борис Колесніков зазначив, що для компаній, що здійснюють low-cost перевезення, найбільш економічно доцільною є тривалість польоту 2-3 години. "А найдовший рейс по Україні - від Львова до Донецька - триває 1 годину. 35 хв. Тому саме для внутрішніх перевезень low-cost перевезення не дуже вигідні", - сказав він.

"Зараз як на ринку внутрішніх авіаперевезень, так і для здійснення low-cost перевезень, немає обмежень. Справа за бізнесом", - наголосив віце-прем‘єр-міністр України.

Раніше Борис Колесніков заявив, що візовий режим з ЄС є єдиною перешкодою розвитку міжнародних лоукост-компаній в Україні.

Нагадаємо, що авіакомпанія Авіанова, що працює в сегменті low-cost, може почати польоти до двох українських міст. Однак вихід на український ринок нового гравця повинна узгодити авіаційна влада країни, і з цим можуть виникнути проблеми. На початку 2009 року український low-cost Wizz Air Ukraine отримав дозвіл на польоти за маршрутом Сімферополь-Москва від Державіаадміністрації України, проте досі авіакомпанія не змогла відкрити рейс.

Колесніков пообіцяв підтримку лоукост-компаніям в Україні


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Міжнародні експерти скептично оцінюють перспективи української економіки Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Українські експортери залишають Європу Українські експортери залишають Європу Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті