Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 22:19 | London, Apr 19 20:19 | New York, Apr 19 16:19
Shanghai, Apr 20 04:19 | Tokyo, Apr 20 05:19 | Sydney, Apr 20 07:19

Колесніков обіцяє Україні найсучаснішу транспортну інфраструктуру

Колесніков обіцяє Україні  найсучаснішу транспортну інфраструктуру




13 грудня 2010 в 09:55 - Роман Зайцев


Колесніков обіцяє Україні найсучаснішу транспортну інфраструктуру

В Україні буде створена найсучасніша транспортна інфраструктура в Східній Європі. Про це заявив віце-прем'єр - міністр інфраструктури Борис Колесніков, повідомляє прес-служба міністерства.



"Президент поставив дуже просте завдання: створити як мінімум у Східній Європі найсильнішу інфраструктуру", - сказав він.

Колесніков зауважив, що в рамках підготовки до Євро-2012 Україна отримає чотири сучасних аеропорти.

"Проблема №1 після Євро - Сімферополь, Одеса, Запоріжжя. Потрібно також відновити інфраструктуру тих аеропортів, які сьогодні не працюють: Луцьк, Полтава та інші", - сказав він.

Урядовець зауважив, що нині готується контракт із компанією Хюндай щодо організації швидкісного залізничного руху.

"Скоріше за все, він буде підписаний найближчим часом, і вже навесні 2011 року українці отримають якісні перевезення європейського рівня за доступними українськими цінами", - підкреслив Колесніков.

На його переконання, найважливіша інфраструктурна складова - автомобільні дороги, йдеться у повідомленні.

"Дороги - це дороге, але необхідне задоволення. Під усі українські ямкові ремонти підходить гарне прислів'я "скупий платить двічі". Тому дороги повинні бути побудовані. Ми залучатимемо провідні інститути, фахівців по проектуванню та контролю за якістю із України, Німеччини, Франції, Італії, США", - зазначив урядовець.

"Крім того, навколо міст-мільйонників будуть побудовані кільцеві дороги - по принципу МКАД в Росії", - йдеться у повідомленні прес-служби.

"До Євро-2012 ми зробимо все, що можливо. У першу чергу, Київ повинен мати нове кільце", - сказав Колесніков.

Колесніков обіцяє Україні  найсучаснішу транспортну інфраструктуру


Новини Статті Аналітика
У Шанхаї збудують 632-метровий готель У Шанхаї збудують 632-метровий готель Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Мінрегіонбуд планує отримати 390 млн. грн. за доступне житло Верховна рада спростила правила для девелоперів Верховна рада спростила правила для девелоперів Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду Цільові облігації у фінансовому механізмі формування житлового фонду ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Банківське кредитування в стратегії модернізації та інноваційного розвитку економіки України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті