Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:20 | London, Apr 20 00:20 | New York, Apr 19 20:20
Shanghai, Apr 20 08:20 | Tokyo, Apr 20 09:20 | Sydney, Apr 20 11:20

Колесніков хоче організувати швидкісний рух поїздів у напрямку Київ-Москва

Колесніков хоче організувати швидкісний рух поїздів у напрямку Київ-Москва




20 січня 2011 в 12:51 - Роман Зайцев


Колесніков хоче організувати швидкісний рух поїздів у напрямку Київ-Москва

Укрзалізниця та "Российские железные дороги" організують швидкісний рух поїздів у напрямку Київ-Москва.



Про це йшла мова під час зустрічі віце-прем'єра Бориса Колеснікова та президента ВАТ "РЖД" Володимира Якуніна, повідомляє прес-служба міністерства інфраструктури.

Як зазначається у повідомленні, у подальшому планується поєднати швидкісним сполученням Москву з містами-мільйонниками сходу України.

"У рамках зустрічі мова йшла про..., зокрема, впровадження швидкісного пасажирського руху поїздів у напрямку Київ-Москва, транзиту вантажів у напрямку Москва-Кавказ без зупинки на українській території, будівництва залізничної колії шириною 1520 мм Кошице-Братислава-Відень", - повідомили у відомстві.

"Напрямок Москва-Відень - основний пункт як для радянського простору, так і для сучасних вантажовідправників. Продовження робіт за цією лінією - один з наших пріоритетних напрямів", - сказав Колесніков.

"Найбільш актуальне питання - пасажирське сполучення між нашими країнами та містами. Ми підійшли впритул до реалізації питання швидкісного руху між Києвом та Москвою, розглянули перспективи руху між містами-мільйонниками сходу України та Москвою: Харковом та Москвою, Донецьком та Москвою", - зазначив він.

За словами віце-прем'єра, протягом кварталу буде визначено дату запровадження швидкісного маршруту, час в дорозі та вартість поїздки. "Думаю, що оптимально максимальним часом буде п'ять годин", - сказав він.

Колесніков хоче організувати швидкісний рух поїздів у напрямку Київ-Москва


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" заборонила вивозити за кордон вагони через зростання внутрішніх перевезень Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті