Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 09:30 | London, Apr 19 07:30 | New York, Apr 19 03:30
Shanghai, Apr 19 15:30 | Tokyo, Apr 19 16:30 | Sydney, Apr 19 18:30

ЄБРР позичить Києву 115 мільйонів на автобуси і тролейбуси

ЄБРР позичить Києву 115 мільйонів на автобуси і тролейбуси




25 грудня 2010 в 13:24 - Роман Зайцев


ЄБРР позичить Києву 115 мільйонів на автобуси і тролейбуси

ЄБРР вирішив виділити Києву кредит 115 млн. євро на автоматизовану електронну систему управління світлофорами та купівлю тролейбусів, автобусів і поїздів метро.



Про це під час прес-конференції повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко.

З його слів, переговори Києва з ЄБРР про цей кредит перебувають зараз на завершальній стадії, повідомляє агентство "Українські новини".

Так, зокрема, з його слів, 15 млн. євро будуть спрямовані на впровадження системи контролю руху - автоматизована електронна система управління світлофорів, що дасть можливість розвантажити, з його слів, протягом 2011 року близько 20% основних перехресть і магістралей.

Планується також направити 60 млн. євро на придбання рухомого складу комунальної компанії "Київпастранс" - нові тролейбуси й трамваї і 40 млн. євро на придбання рухомого складу комунальної компанії "Київський метрополітен".

Крамаренко додав, що кредит буде взятий у два транші. Перший транш очікується отримати в лютому 2011 року.

Кредит буде взятий на 10 років під 6% річних з можливістю відстрочки оплати відсотків і тіла кредиту на 2 роки.

В 2007 році "Київпастранс" залучив у ЄБРР кредит на суму 60 млн. євро, а "Київський метрополітен" - 40 млн. євро для купівлі рухомого складу.

У 2008 році "Київдорсервіс" залучив в ЄБРР 15 млн. євро кредиту на управління транспорту.

ЄБРР позичить Києву 115 мільйонів на автобуси і тролейбуси


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Київ втратив можливість призначати одного з директорів-розпорядників ЄБРР Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів Підготовка функціонерів до Євро-2012 коштуватиме Києву 18 мільйонів У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті