Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 15:06 | London, Apr 19 13:06 | New York, Apr 19 09:06
Shanghai, Apr 19 21:06 | Tokyo, Apr 19 22:06 | Sydney, Apr 20 00:06

ЄБРР готовий подвоїти фiнансування в обмін на реформу української залізниці

ЄБРР готовий подвоїти фiнансування в обмін на реформу української залізниці




6 квітня 2011 в 10:00 - Роман Зайцев


ЄБРР готовий подвоїти фiнансування в обмін на реформу української залізниці

Європейський банк реконструкцiї i розвитку готовий подвоїти фiнансування залiзничних проектiв в Українi за умови реформування галузi.



Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу Державної адмiнiстрацiї залiзничного транспорту ("Укрзалiзниця").

"Серед перспективних нових проектiв, якi можуть з‘явитися вже в цьому роцi, залiзничники i банкiри називають проекти електрифiкацiї та оновлення рухомого складу", - зазначається у повідомленні.

Як повідомлялося, у сiчнi 2009 року ЄБРР заявив про видiлення "Укрзалiзницi" кредиту на 62,5 млн. доларів термiном на 10 рокiв на придбання вантажних вагонiв у рамках програми оновлення рухомого складу.

"Укрзалiзниця" та ЄБРР в 2004 роцi пiдписали кредитну угоду на суму 120 млн. доларів. Кредит надано пiд гарантiї держави на 15 рокiв, процентна ставка - LIBOR+1%.

Кошти призначалися для впровадження швидкiсних пасажирських перевезень на всiй територiї України, зокрема, для закупiвлi рухомого складу (близько 49 млн. доларів), придбання обладнання для ремонту залiзниць (близько 29 млн. доларів) i будiвництва Бескидського залiзничного тунелю (близько 40 млн. доларів).

ЄБРР готовий подвоїти фiнансування в обмін на реформу української залізниці


Новини Статті Аналітика
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Сучасні аспекти планування у сфері інноваційної діяльності підприємств Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Основні правила бізнес-презентації Основні правила бізнес-презентації ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Генпрокуратура хоче знати, на що пішли гроші Євро-2012 Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" напозичала 11,4 мільярди Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва Венчурний капітал як джерело інноваційних процесів в системі безпеки підприємництва I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні ЄІБ виділить 450 млн євро для покращення доріг в Україні Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств Формування системи організаційного забезпечення інноваційного розвитку промислових підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті