Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 14:54 | London, Apr 25 12:54 | New York, Apr 25 08:54
Shanghai, Apr 25 20:54 | Tokyo, Apr 25 21:54 | Sydney, Apr 25 23:54

Фінляндія збільшила квоти українським перевізникам

Фінляндія збільшила квоти українським перевізникам




14 лютого 2011 в 17:16 - Роман Зайцев


Фінляндія збільшила квоти українським перевізникам

Українські перевізники отримали від Фінляндії додаткові дозволи на здійснення автоперевезень в 2011 році.



Таке рішення було прийнято під час засідання Змішаної фінсько-української Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, яке відбулося в м. Гельсінкі, повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури.

Згідно із повідомленням, під час засідання обговорювалися актуальні питання співпраці двох держав в галузі автомобільного транспорту, а також встановлена квота дозволів на 2011 рік.

Так, для здійснення перевезень вантажів в 2011 році квота збільшена до 7500 універсальних дозволів і 130 дозволів до/з третіх країн.

Таким чином, остаточна квота дозволів на 2011 рік була збільшена на 60%, на 30% зросла квота дозволів до/з третіх країн.

Разом із тим сторони встановили попередню квоту на здійснення вантажних перевезень на 2012 рік.

Так, погоджено збільшити кількість універсальних дозволів до 8000, а дозволів до/з третіх країн - 150.

Українська сторона запропонувала здійснити обмін дозволами на виконання нерегулярних перевезень пасажирів між двома країнами.

Фінська сторона підтримала цю пропозицію, в результаті чого на виконання нерегулярних пасажирських перевезень українські і фінські перевізники отримали по 20 дозволів.

Також була встановлена попередня квота дозволів на 2012 рік на виконання нерегулярних пасажирських перевезень - у кількості по 50 штук для українських і фінських перевізників.

Крім того, сторони домовилися розробити зміни до Міжурядової угоди про міжнародні автоперевезення щодо введення бездозвільної системи.

У Мінінфраструктури нагадують, що 2010 року гостро відчувалася проблема із фінськими дозволами на перевезення, яка призвела до їх відчутного дефіциту.

Тим не менш, вже у середині грудня Фінляндія дозволила використовувати квоту 2007 року.

Фінляндія збільшила квоти українським перевізникам


Новини Статті Аналітика
Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Банки можуть збільшити обсяги споживчого кредитування Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укравтопром" просить ввести квоти для іномарок В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Чистий приплив прямих іноземних інвестицій в квітні збільшився до 880 млн доларів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті