Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 19:14 | London, Apr 25 17:14 | New York, Apr 25 13:14
Shanghai, Apr 26 01:14 | Tokyo, Apr 26 02:14 | Sydney, Apr 26 04:14

Дніпропетровськ дочекався чеських трамваїв

Дніпропетровськ дочекався чеських трамваїв




20 січня 2011 в 17:26 - Ілона Чіркова


Дніпропетровськ дочекався чеських трамваїв

19 січня прибули до Дніпропетровська і проходять митний контроль перші 18 з 48 закуплених трамвайних вагонів чеського виробництва.



Про це "ДП" повідомили у департаменті транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради.

Трамвайні вагони чеського виробництва T4D MT і TB4D, які експлуатувалися в Німеччині, знаходяться в задовільному технічному стані і за висновками спеціальних експертів цілком придатні для подальшої експлуатації. Як повідомили на підприємстві, дані вагони в 2001-2005 роках пройшли відновлювальний капітальний ремонт на спеціалізованих підприємствах із заміною всіх вузлів і агрегатів, модернізацією салону і електрообладнання, що дозволяє економити до 40% споживчої електроенергії.

За словами директора державного комунального підприємства (ДКП) "Дніпропетровський електротранспорт" Володимира Легкого, відразу ж після проходження митного контролю, фахівці підприємства проведуть адаптацію вагонів під колії 1524 мм (трамвайні вагони T4D MT і TB4D сконструйовані під шляхи 1450 мм).

Міський голова Іван Куліченко зазначив, що вже через два тижні перші з цих вагонів вийдуть на маршрут. Рішенням сесії міської ради "Дніпропетровському електротранспорту" надано дозвіл на відкриття кредитної лінії в сумі 17 млн. грн. для придбання цієї техніки. З огляду на ціну і якість, вони задоволені таким поповненням.

Переобладнання і введення в експлуатацію усіх 48 закуплених трамвайних вагонів планується виконати до кінця поточного року.

При введенні в експлуатацію цих вагонів буде вирішуватися питання про зняття з експлуатації трамвайних вагонів типу КТМ71-605 з реостатно-контактної системою управління, які відпрацювали свій нормативний термін експлуатації. Таким чином, придбання трамвайних вагонів дозволить забезпечити виконання планових завдань з випуску трамвайних вагонів на маршрутах, а також поліпшення комфортності, надійності та безпеки перевезення пасажирів міським електротранспортом.

Дніпропетровськ дочекався чеських трамваїв


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чехія поки не буде переходити на євро Чехія поки не буде переходити на євро Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Велика кільцева у Києві буде платною Велика кільцева у Києві буде платною У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті