Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:14 | London, Apr 25 14:14 | New York, Apr 25 10:14
Shanghai, Apr 25 22:14 | Tokyo, Apr 25 23:14 | Sydney, Apr 26 01:14

Держава дасть 32 млн. грн. на модернізацію Маріупольського порту

Держава дасть 32 млн. грн. на модернізацію Маріупольського порту




20 січня 2011 в 14:30 - Ілона Чіркова


Держава дасть 32 млн. грн. на модернізацію Маріупольського порту

За даними Державної служби морського і річкового транспорту, в 2011 році на оновлення перевантажувальної техніки морських портів заплановано виділити 1,02 млрд. грн.



Згідно з повідомленням, крім того, на розвиток залізничної інфраструктури в портах заплановано спрямувати майже 60 млн. грн.

Віце-прем'єр-міністр України - міністр інфраструктури Борис Колесніков підкреслив, що потрібно створити підходи до порту, збільшити кількість доріг, тобто, підготувати всю інфраструктуру держави - від відправника вантажу до вантажоодержувача. Вона повинна бути модернізована.

Зокрема, на оновлення перевантажувальної техніки Ізмаїльського порту в 2011 році держава виділить 6 млн. грн., Маріупольського - 31,9 млн. грн., Південного - 75,1 млн. грн., Іллічівського - 214,8 млн. грн. і Одеського - 591,8 млн. грн.

За оцінками фахівців галузі, оновлення буде сприяти збільшенню обсягу вантажів. Голова "Укрморрічфлоту" Сергій Крижановський підкреслив, що оновлення інфраструктури портів є необхідним кроком для збільшення вантажопотоків і повернення обсягів обробки вантажів, втрачених внаслідок світової фінансово-економічної кризи.

Нагадаємо, в 2010 році на оновлення перевантажувальної техніки було виділено 174 млн. грн., а на розвиток залізничної інфраструктури - близько 30 млн. грн.

Держава дасть 32 млн. грн. на модернізацію Маріупольського порту


Новини Статті Аналітика
ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС ЄБРР готовий дати мільярд на модернізацію ГТС Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Розвиток інноваційної інфраструктури рибних господарств Херсонської області Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Укрзалізниця за січень-квітень модернізувала понад 116 км колії Укрзалізниця за січень-квітень модернізувала понад 116 км колії Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні Першочергові завдання розвитку інноваційної діяльності в Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Перший етап модернізації ГТС почнеться літом 2011 року Перший етап модернізації ГТС почнеться літом 2011 року Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Єврокомісія та Україна планують розпочати модернізацію ГТС Єврокомісія та Україна планують розпочати модернізацію ГТС Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Світовий банк допоможе Україні модернізувати ГТС Світовий банк допоможе Україні модернізувати ГТС Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті