Інвестиції.орг

Kyiv, Mar 19 05:37 | London, Mar 19 03:37 | New York, Mar 18 23:37
Shanghai, Mar 19 11:37 | Tokyo, Mar 19 12:37 | Sydney, Mar 19 14:37

Чуркін жаліється, що Львівська міськрада винна йому майже 30 млн. грн. за автобуси

Чуркін жаліється, що Львівська міськрада винна йому майже 30 млн. грн. за автобуси




10 лютого 2011 в 16:31 - Роман Зайцев


Чуркін жаліється, що Львівська міськрада винна йому майже 30 млн. грн. за автобуси

Львів - єдине місто, яке напередодні річниці підписання меморандуму, не розрахувалося за автобуси до Євро - 2012. Про це заявив голова спостережної ради холдингу "ЛАЗ" Ігор Чуркін, повідомляє прес-служба.



Зокрема, Львівська міська рада досі не погасила заборгованість перед ЛАЗ у розмірі 25 млн грн за поставку партії автобусів до Євро - 2012 у кількості 15 штук та 4,5 млн грн. за два автобуси-гармошки, які були передані Львову ще в 2009 р.

"Через заборгованість Львова, яка на сьогодні становить майже 30 млн грн, на заводі ускладнилася ситуація із закупівлею комплектації, що, відповідно, впливає на розвиток виробництва", - говорить І.Чуркін.

За його словами, загалом, 70% комплектації до продукції виробництва ЛАЗ є імпортною. "Адже, ми створюємо продукт, який хочемо продавати у Європу. І коли, до прикладу, мер Львова Андрій Садовий вимагає у Львівського автобусного заводу надати термін гарантії на два роки, то ми надаємо таку гарантію. Більше того, сьогодні ЛАЗ готується збільшити термін гарантії на свою продукцію до 5 років. Тому, ми дуже серйозно підходимо до вибору постачальника комплектуючих, використовуючи кращу продукцію із всього світу. Це наша головна стратегія, від якої ми не відійдемо.", - коментує голова холдингу "ЛАЗ" Ігор Чуркін.

Він також додав, що в підготовці до Євро - 2012 необхідно використовувати найкращу продукцію, яка є максимально надійною.

Чуркін жаліється, що Львівська міськрада винна йому майже 30 млн. грн. за автобуси


Новини Статті Аналітика
ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси ЛАЗ і Рено можуть разом виробляти мікроавтобуси Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Київ позичить 300 мільйонів, щоб віддати борги за 2004 рік Україна повинна погасити близько $ 17 мільярдів боргу в 2011-2013 роках Україна повинна погасити близько $ 17 мільярдів боргу в 2011-2013 роках ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Мінфін США відстрочив досягнення ліміту боргу країни до 2 серпня Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Квартальний чистий прибуток Altria виріс на 38% Квартальний чистий прибуток Altria виріс на 38% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Єврокомісія заперечує неминучість реструктуризації боргу Греції Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Як байка, так і життя ціниться не за довжину, а за зміст.

Сенека
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті