Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:10 | London, Apr 20 11:10 | New York, Apr 20 07:10
Shanghai, Apr 20 19:10 | Tokyo, Apr 20 20:10 | Sydney, Apr 20 22:10

Чехія може модернізувати трамваї Харкова



10 грудня 2010 в 15:36 - Ілона Чіркова


Чехія може модернізувати трамваї Харкова

Чеська компанія "Квазар +" запропонувала випускати системи управління трамвайними вагонами чеського виробництва на базі КП "Харківський вагоноремонтний завод".



Про це повідомив директор підприємства Мирослав Черни.

За словами Черни, підприємство запропонувало на базі вагоноремонтного заводу випускати системи управління трамвайними вагонами за чеською технологією, які можна використовувати при модернізації трамваїв.

Крім того, Черни розповів, що в місті Дніпродзержинську випускають кузова для трамваїв, які зроблені за чеською технологією.

Черни зазначив, що частина комплектуючих для систем управління буде чеського виробництва, частина - українського.

Модернізація трамвая з установкою нових систем управління дозволить збільшити термін служби транспортного засобу, економити електроенергію та інші ресурси.

За словами Черни, випускати нові системи управління для трамвайних вагонів у Харкові можна розпочати вже з березня.

За словами директора Департаменту транспорту і зв’язку Харківської міськради Сергія Дульфана, в Харкові 80-85% рухомого складу трамваїв чеського виробництва.

Чехія може модернізувати трамваї Харкова


Новини Статті Аналітика
Чехія поки не буде переходити на євро Чехія поки не буде переходити на євро Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Дніпропетровськ дочекався чеських трамваїв Дніпропетровськ дочекався чеських трамваїв Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Чеські авіалінії планують запустити рейс Чеські авіалінії планують запустити рейс "Львів-Прага" Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Показники промисловості Чехії зросли на 15,9% Показники промисловості Чехії зросли на 15,9% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Українцям стане важче працевлаштуватися в Чехії Українцям стане важче працевлаштуватися в Чехії Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті