Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:27 | London, Apr 25 05:27 | New York, Apr 25 01:27
Shanghai, Apr 25 13:27 | Tokyo, Apr 25 14:27 | Sydney, Apr 25 16:27

Бюджетна дочка Lufthansa не буде літати над Україною

Бюджетна дочка Lufthansa не буде літати над Україною




19 січня 2011 в 18:51 - Роман Зайцев


Бюджетна дочка Lufthansa не буде літати над Україною

Німецька бюджетна авіакомпанія Germanwings не відновлюватиме польоти в Україні у літньому сезоні 2011 року через економічні причини.



Про це пише газета "Дело" із посиланням на PR-менеджера авіаперевізника Андреаса Енгеля

Він повідомив, що маршрут Кельн-Київ не виправдав очікувань авіакомпанії в 2010 році, завантаження повітряних суден не досягло очікуваного рівня в 80%.

Germanwings вирішила перенаправити літак Airbus A319, який літав на маршруті в Україну, на новий напрямок Ганновер-Москва, що має більший рівень попиту.

Водночас, Енгель не виключив повернення на ринок України в 2012 році.

"Питання ще відкрите, рішення не прийнято", - зазначив представник німецького бюджетника.

За його словами, авіакомпанія має як позитивний, так і негативний досвід польотів, оскільки один сезон польотів був вдалим, інший - ні.

Як відомо, Germanwings розпочала польоти за маршрутку Кельн-Київ у травні 2009 року.

Протягом зимового розкладу польотів сезону 2009/2010 рейси не виконувалися через низький попит і були відновлені в березні 2010 року.

Останній рейс Київ-Кельн авіакомпанія здійснила наприкінці 2010 року.

На лінії між Києвом і Кельном Germanwings конкурувала з іншою бюджетною авіакомпанією "Wizz Air Україна".

Germanwings - німецька низькобюджетна авіакомпанія, заснована в 2002 році.

Germanwings є дочірньою компанією Lufthansa. Базовий аеропорт у Кельні - Cologne / Bonn (в аеропорту Кельн-Бонн), зі штаб-квартирою в Дортмунді.

Флот авіакомпанії Germanwings складається з 23 літаків Airbus A319, в конфігурації з 150 місцями економ-класу.

Бюджетна дочка Lufthansa не буде літати над Україною


Новини Статті Аналітика
Сербія і Україна скасували візовий режим Сербія і Україна скасували візовий режим Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Парламент скасував свідоцтва про реєстрацію підприємця Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Україна скасувала квоти на експорт зернових Україна скасувала квоти на експорт зернових Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Більше 250 авіарейсів скасовано у зв’язку з виверженням вулкана в Ісландії Більше 250 авіарейсів скасовано у зв’язку з виверженням вулкана в Ісландії Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті