Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 13:21 | London, Apr 25 11:21 | New York, Apr 25 07:21
Shanghai, Apr 25 19:21 | Tokyo, Apr 25 20:21 | Sydney, Apr 25 22:21

Азаров поїде в Китай позичати гроші на електричку до "Борисполя"

Азаров поїде в Китай позичати гроші на електричку до "Борисполя"




5 квітня 2011 в 18:20 - Роман Зайцев


Азаров поїде в Китай позичати гроші на електричку до "Борисполя"

Прем'єр-міністр Микола Азаров планує через тиждень підписати в Китаї угоду про будівництво залізничного швидкісного сполучення Київ-Бориспіль та окружної дороги навколо Києва.



Про це він повідомив в ході зборів будівельників Україні, інформує УНІАН.

"Найближчим часом, буквально через тиждень, я буду в Китаї, будемо підписувати угоду по проекту будівництва залізничного швидкісного сполучення Київ-Бориспіль, і, по-друге, будівництва окружної дороги навколо Києва", - сказав прем‘єр.

Він уточнив, що у випадку з будівництвом кільцевої дороги мова йде про мале кільце, "яке на відрізку окружної дороги піде у бік Броварів і Борисполя".

Азаров розраховує, що намічені на цей рік обсяги з будівництва доріг в Україні будуть виконані. Він уточнив, що перш за все мова йде про будівництво доріг у Києві, а також у містах, приймаючих Євро-2012.

Нагадаємо, Кабінет міністрів надав у 2011 році ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" державну гарантію для реалізації проекту організації залізничного сполучення з Києвом у розмірі 372,313 мільйона доларів.

На початку лютого гендиректор аеропорту Борис Шахсуваров оцінював будівництво в 200 мільйонів доларів без будівництва станцій для пасажирів.

Планується, що китайські банки нададуть кредит у розмірі 1 мільярд доларів, при цьому частина з них - на будівництво залізничної гілки, яка зв‘яже Київ і міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Згідно підписаному 2 вересня 2010 року у Китаї у присутності глав України і КНР угоді, китайська сторона побудує залізничну трасу Аероекспрес довжиною 30 км.

Генеральним підрядником проекту виступить компанія China National Machinery Industry Complete Engineering Corporation.

Будівництво планується почати в 2011 році і завершити через три роки.

Азаров поїде в Китай позичати гроші на електричку до "Борисполя"


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Територіальні  відмінності розвитку регіонів України та інструменти  їх регулювання Територіальні відмінності розвитку регіонів України та інструменти їх регулювання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання? Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 30.03.2011. ВІдновлення зростання?
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Особливості нормативно-правового регулювання інноваційної інфраструктури в Україні та напрями його удосконалення Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 28.03.2011. Песимізм не проходить
Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Загальний обсяг нових кредитів у квітні зменшився до 110 млрд грн. Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Перспективи формування національної інноваційної системи в Україні Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Роль комерційних банків у розвитку інфраструктури фондового ринку Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий Місячний огляд фінансових ринків України - Лютий
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Характеристика індивідуального планування в різних країнах Характеристика індивідуального планування в різних країнах Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 04.03.2011. Тиждень завершується оптимістично

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті