Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:33 | London, Apr 20 11:33 | New York, Apr 20 07:33
Shanghai, Apr 20 19:33 | Tokyo, Apr 20 20:33 | Sydney, Apr 20 22:33

Аеросвіт хоче запустити рейс Київ - Токіо

Аеросвіт хоче запустити рейс Київ - Токіо




20 січня 2011 в 16:31 - Роман Зайцев


Аеросвіт хоче запустити рейс Київ - Токіо

У липні цього року Аеросвіт розраховує почати чартерну програму між Україною та Японією. Передбачається, що всього буде виконано 11 рейсів між країнами. Рейси орієнтовані на обслуговування туристичних груп з Японії, які зацікавлені в поїздках в Україну. На лінії будуть використовуватися близько п'яти далекомагістральних літаків Boeing 767.



Водночас представники авіакомпанії не виключають можливості організації поїздок українських туристів до Японії. "Зараз формулюються умови продажу квитків і турів. Найімовірніше, умови будуть уточнені в квітні поточного року", - зазначив представник авіакомпанії. Надалі авіакомпанія розраховує відкрити регулярні рейси до Японії з 2012 року, повідомляє газета Дело.

АероСвіт також забезпечить доставку гостей через свій базовий аеропорт Бориспіль в інші міста України, а також до пунктів польотів компанії в країнах Центральної та Південної Європи, Прибалтійського регіону та Закавказзя. Крім цього, авіакомпанія планує формувати зворотний пасажиропотік, продаючи авіаперевезення в Токіо й з інших європейських пунктів своєї мережі, зазначає Дело.

"Не варто розраховувати на великий пасажиропотік в цьому напрямку. Швидше за все, тут розрахунок на транзитних пасажирів, які далі будуть летіти до Східної Європи, Великобританії і т.д. Також варто відзначити, що Японія для українського туризму дуже дорога країна. До того ж Аеросвіт - це не та компанія, яка надає високий рівень сервісу, і ті, хто можуть дозволити собі летіти відпочивати до Японії, не будуть економити на квитку ", - пояснює експерт центру економічного і політичного аналізу.

В АероСвіту вже є досвід виконання чартерних рейсів до Японії. У 2007 році авіакомпанія виконала 4 рейси за маршрутом Київ - Осака - Токіо - Київ.

Аеросвіт хоче запустити рейс Київ - Токіо


Новини Статті Аналітика
"Українська біржа" запустила опціон на ф’ючерс індексу UX Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Як можуть вплинути європейські авіакомпанії на українські? Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Авіакомпанія Аеросвіт відкриває рейс Київ-Краснодар Авіакомпанія Аеросвіт відкриває рейс Київ-Краснодар Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія відмовилася запускати ракети з Бразилією і Україною Росія відмовилася запускати ракети з Бразилією і Україною Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
WSE може запустити індекс українських акцій вже в поточному місяці WSE може запустити індекс українських акцій вже в поточному місяці Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Центральний депозитарій може бути запущений вже цього року Центральний депозитарій може бути запущений вже цього року У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті