Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 02:37 | London, Apr 20 00:37 | New York, Apr 19 20:37
Shanghai, Apr 20 08:37 | Tokyo, Apr 20 09:37 | Sydney, Apr 20 11:37

"Одесміськелектротранс" потрібно більше грошей



2 лютого 2011 в 10:06 - Ілона Чіркова


"Одесміськелектротранс" потрібно більше грошей

У нинішньому році комунальне підприємство "Одесміськелектротранс" отримає у вигляді субвенції з Державного бюджету за перевезення пільгових категорій пасажирів близько 30 млн. грн.



Про це повідомив в ході прес-конференції віце-мер Одеси Микола Ільченко, зазначивши, що ці гроші не покриють витрати: підприємство надає послуги з перевезення пільговиків на суму понад 50 млн. грн.

За словами віце-мера, під час візиту до Одеси віце-прем‘єр-міністра України Сергій Тігіпко керівництво міста звернулося до нього з цього приводу, і той обіцяв допомогти вирішити проблему.

Також М. Ільченко повідомив, що вдалося домогтися, щоб "Одесміськелектротранс" підняли коефіцієнт, який використовується для розрахунку пільгових перевезень при визначенні суми субвенції. Раніше для Одеси він становив 1,4, тоді як для інших міст-мільйонників - 1,7 - 1,8. Сьогодні коефіцієнт збільшений до 1,72.

За даними віце-мера, підприємство заробляє в місяць близько 3 млн. грн. На витрати ж йому потрібно 7,5 - 8 млн. грн. Частково ця різниця перекривається субвенцією з Державного бюджету та дотацією з міського.

"Одесміськелектротранс" потрібно більше грошей


Новини Статті Аналітика
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Заводський сектор науки, як складова підвищення конкурентоспроможності інноваційної структури Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Податок на прибуток забезпечив понад 40% надходжень до держбюджету Податок на прибуток забезпечив понад 40% надходжень до держбюджету Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Великі платники податків сплатили до Держбюджету України 41 млрд. грн. Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті