Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 14:57 | London, Apr 23 12:57 | New York, Apr 23 08:57
Shanghai, Apr 23 20:57 | Tokyo, Apr 23 21:57 | Sydney, Apr 23 23:57

"Богдан" поставив до Криму 61 тролейбус

"Богдан" поставив до Криму 61 тролейбус




3 березня 2011 в 12:18 - Ілона Чіркова


"Богдан" поставив до Криму 61 тролейбус

Корпорація "Богдан", один з найбільших суб'єктів транспортного ринку України, завершила виконання контракту на постачання на адресу державного виробничого підприємства "Кримтролейбус" 61 низкопольного тролейбуса.



Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар корпорації Сергій Красуля, 2 березня останні два тролейбуси передані замовнику.

За його словами, в числі поставлених машин 31 тролейбус призначений для експлуатації в місті, 30 - на гірських автошляхах.

Прес-секретар відзначив, що велика частина техніки вже працює на маршрутах.

Прес-секретар технічного директора "Кримтролейбуса" Олександра Мороза цитує так, що технічний стан нових тролейбусів відповідає необхідним вимогам. Новий транспорт сподобався кримчанам, про що свідчить збільшення касової виручки в два рази.

Він також додав, що корпорація, яка має потужності в Криму ("Техномаш Крим") забезпечить необхідне технічне обслуговування тролейбусів.

Контракт на поставку 61 тролейбуса на суму 142 млн. грн. був підписаний сторонами в жовтні, після перемоги корпорації "Богдан" у вересні 2010 року в тендері.

У червні минулого року кримська влада задекларувала реалізацію програми з оновлення тролейбусного парку автономії, відродженню "Кримтролейбуса" і виведення його з розряду збиткових.

"Богдан" поставив до Криму 61 тролейбус


Новини Статті Аналітика
"Укрзалізниця" ввела новий графік руху поїздів Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Застосування інноваційних рішень при організації обслуговування негабаритних та надважких вантажів авіаційним транспортом Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Пасажирські міжнародні авіаперевезення в Україні за I кв. зросли на 54% Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Підприємства транспорту України за 4 місяці перевезли на 11,1% більше вантажів Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Велика кільцева у Києві буде платною Велика кільцева у Києві буде платною Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Україна і Росія хочуть збудувати швидкісну залізничну трасу між двома Києвом та Москвою Україна і Росія хочуть збудувати швидкісну залізничну трасу між двома Києвом та Москвою У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті