Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 00:57 | London, Apr 25 22:57 | New York, Apr 25 18:57
Shanghai, Apr 26 06:57 | Tokyo, Apr 26 07:57 | Sydney, Apr 26 09:57

Верховна Рада залишила торгівців секонд-хендом спрощенцями

Верховна Рада залишила торгівців секонд-хендом спрощенцями




17 листопада 2010 в 12:40 - Роман Зайцев


Верховна Рада залишила торгівців секонд-хендом спрощенцями

Верховна Рада України залишила торговців секонд-хендом на спрощеній системі оподаткування. Як повідомляється, за відповідну поправку в розділі ІІІ Податок на прибуток підприємств проголосували 255 народних депутатів.  



Зазначимо, що виключити торговців секонд-хендом з числа спрощенців пропонувалося у редакції Податкового кодексу, прийнятій у першому читанні.

Проте, після акції протесту торговців секонд-хендом під стінами парламенту, глава Комітету з питань податкової і митної політики Віталій Хомутинник пообіцяв врахувати вимогу таких суб’єктів підприємницької діяльності і не виключати їх зі спрощеної системи оподаткування.

Трохи раніше Верховна Рада України проголосувала у другому читанні за зниження основної ставки податку на прибуток з 25% до 16%.

Як повідомлялося, прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко повідомив, що питання, яке стосується секонд-хендів знято з Податкового кодексу і перенесено для розгляду до Митного кодексу.

Верховна Рада залишила торгівців секонд-хендом спрощенцями


Новини Статті Аналітика
На благочинність підуть фото з секонд- Хенду На благочинність підуть фото з секонд- Хенду Управління міжнародними проектами у сфері науково - дослідних і дослідно - конструкторських розробок Управління міжнародними проектами у сфері науково - дослідних і дослідно - конструкторських розробок Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Депутати схвалили антирейдерський законопроект Депутати схвалили антирейдерський законопроект Роль держави у розв’язанні проблем інвестування інноваційної діяльності Роль держави у розв’язанні проблем інвестування інноваційної діяльності ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Верховна рада обклала митом експорт зерна Верховна рада обклала митом експорт зерна Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу ВР ухвалила у другому читанні та в цілому проект Повітряного кодексу Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки Особливості тінізації фінансового сектору вітчизняної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Депутати заборонили інтерактивні клуби Депутати заборонили інтерактивні клуби Державне регулювання викидами та забрудненням довкілля: інноваційна пастка Державне регулювання викидами та забрудненням довкілля: інноваційна пастка I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті