Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:18 | London, Apr 25 23:18 | New York, Apr 25 19:18
Shanghai, Apr 26 07:18 | Tokyo, Apr 26 08:18 | Sydney, Apr 26 10:18

В Одесі продають понад третину неакісних товарів

В Одесі продають понад третину неакісних товарів
Рейтинг: 0
Голосів: 0




24 січня 2011 в 12:07 - Роман Зайцев


В Одесі продають понад третину неакісних товарів

В Одесі під час перевірки якості товарів, що реалізуються у міській торговельній мережі, третину перевірених зразків (32%) після складання протоколів вилучено з реалізації.



Про це повідомила начальник Управління із захисту прав споживача Одеської обладміністрації Наталія Федосєєва.

За її словами, "загальна вартість не допущених інспекторами до подальшого продажу товарів склала 8 млн. 644 тис. грн."

Крім того, зазначила Федосєєва, за підсумками перевірки 1792 суб'єктів господарювання, яку було проведено спільно із співробітниками правоохоронних органів, центру стандартизації, метрології та сертифікації і місцевого самоврядування, винуватців піддано штрафним санкціям в обсязі 2 млн. 804 тис. грн. і 698 посадових осіб притягнуто до відповідальності за порушення законодавства про захист прав споживачів.

Виявлені також невідповідності вимогам нормативних документів кожного п'ятого з перевірених товарів і відсутність достовірної інформації про кожного сьомого виробу, який був виставлений на продаж.

За її словами, найбільше некондиційних товарів було виявлено в торговельних підприємствах, які торгують складною побутовою технікою та взуттям, а також лікеро-горілчаними та іншими виробами.

Раніше, сьогодні Президент України Віктор Янукович під час урочистостей у Національному палаці мистецтв України з нагоди Дня Соборності заявив, що Україна опинилася під загрозою закріплення за нею статусу "ринку збуту неякісних продуктів і дешевої сировини".

Нагадаємо, в грудні 2010 року, ГПУ викрила львівських митників та прикордонників в систематичній контрабанді.

В Одесі продають понад третину неакісних товарів


Новини Статті Аналітика
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Новітні рекламні технології як інновації в маркетингових комунікаціях Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Власник Власник "Універсальної інвестиційної групи" збирається продати свій страховий бізнес Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
"Нафтогаз України" продав ОВДП на 5 млрд грн "Дельта банку" Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Проблеми формування технологічної інфраструктури як складової національної інноваційної системи Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"Нафтогаз" вперше продав ОВДП на 5 мільярдів приватному банку Продаж заставного майна в Україні на аукціоні Продаж заставного майна в Україні на аукціоні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
"Укргазвидобування" продало на аукціоні 108,69 тисяч тонн скрапленого газу Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн Рідкісний рожевий діамант продано на аукціоні Sotheby’s за рекордні $46 млн I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті