Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 11:40 | London, Apr 25 09:40 | New York, Apr 25 05:40
Shanghai, Apr 25 17:40 | Tokyo, Apr 25 18:40 | Sydney, Apr 25 20:40

Українці їстимуть бразильську індюшатину

Українці їстимуть бразильську індюшатину




15 грудня 2010 в 18:40 - Ілона Чіркова


Українці їстимуть бразильську індюшатину

14 грудня було прийнято рішення про зняття заборони на ввезення м'яса птиці з Бразилії, введеного в серпні 2000 року, а після продовженого в липні 2006 року і жовтні 2007 року.



14 грудня було прийнято рішення про зняття заборони на ввезення м'яса птиці з Бразилії, введеного в серпні 2000 року, а після продовженого в липні 2006 року і жовтні 2007 року.

Про це йдеться в повідомленні Держветслужби.

Рішення про зняття такої заборони було прийнято на підставі офіційного повідомлення Міжнародного епізоотичного бюро про те, що на територія Бразилії вільна від хвороби Ньюкасла.

Хвороба Ньюкасла відноситься до категорії особливо небезпечних інфекційних хвороб птиці, вона вражає дихальні шляхи, нервову і травну системи птахів.

Держветслужба скасувала заборону на ввезення до України овець з Угорщини.

Українці їстимуть бразильську індюшатину


Новини Статті Аналітика
В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії В Мінпродовольства обіцяють збільшити виробництво м’яса, молока та олії Інвестиції в готельний сектор Бразилії Інвестиції в готельний сектор Бразилії Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Імпорт м’яса в Україні скорочується Імпорт м’яса в Україні скорочується Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна зацікавилась квотами на безмитне постачання м’яса до ЄС Україна зацікавилась квотами на безмитне постачання м’яса до ЄС Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Імпорт металургійного вугілля в Бразилію до 2020 року подвоїться Імпорт металургійного вугілля в Бразилію до 2020 року подвоїться Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Японія прогнозує збільшення попиту на зерно у світі на 22% Японія прогнозує збільшення попиту на зерно у світі на 22% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті