Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:00 | London, Apr 25 23:00 | New York, Apr 25 19:00
Shanghai, Apr 26 07:00 | Tokyo, Apr 26 08:00 | Sydney, Apr 26 10:00

Україна зможе вільно торгувати з ЄС в середині року

Україна зможе вільно торгувати з ЄС в середині року




3 березня 2011 в 13:57 - Роман Зайцев


Україна зможе вільно торгувати з ЄС в середині року

Київ і Брюссель мають намір найближчим часом знайти компроміс з проблемних питань створення зони вільної торгівлі з тим, щоб істотно просунутися в переговорному процесі на черговому раунді переговорів у квітні.



Про це заявив 2 березня журналістам перший віце-прем‘єр Андрій Клюєв, коментуючи підсумки свого візиту до Брюсселя, інформує "Інтерфакс".

У цілому, за словами українського чиновника, переговори щодо Угоди про асоціацію, частиною якої є створення зони вільної торгівлі, можуть бути завершені в першій половині нинішнього року.

"У нас залишилося декілька так званих червоних маячків, за якими ми повинні знайти компромісне рішення. Ми домовилися, що на рівні експертів почнемо пошук таких рішень з тим, щоб у ході 16 раунду в квітні ми просунулися у вирішенні проблемних питань, які ще є. Ми зацікавлені в тому, щоб підготувати документ до підписання вже в першій половині цього року ", - сказав Клюєв.

За його словами, українська сторона надала європейській ряд документів з проблемних питань, зокрема у сфері сільського господарства, енергетики, транспорту та сфери послуг.

"Є наша позиція, є позиція Європейської комісії, і тепер ми повинні знайти взаємоприйнятні, компромісні рішення, щоб зняти ці питання з порядку денного", - заявив перший віце-прем‘єр.

Раніше посол Франції в Україні Жак Фор заявив, що пропозиції, сформульовані Єврокомісією в рамках переговорного процесу з Україною про створення зони вільної торгівлі, дуже щедрі і покривають більше 90% української економіки.

Україна зможе вільно торгувати з ЄС в середині року


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті