Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 04:12 | London, Apr 20 02:12 | New York, Apr 19 22:12
Shanghai, Apr 20 10:12 | Tokyo, Apr 20 11:12 | Sydney, Apr 20 13:12

Україна зацікавлена у створенні зон вільної торгівлі і з ЄС, і з Росією

Україна зацікавлена у створенні зон вільної торгівлі і з ЄС, і з Росією
Рейтинг: 0
Голосів: 0




16 грудня 2010 в 14:42 - Роман Зайцев


Україна зацікавлена у створенні зон вільної торгівлі і з ЄС, і з Росією

Україна зацікавлена у створенні зон вільної торгівлі і з ЄС, і з Росією. Про це заявив міністр закордонних справ Костянтин Грищенко.



"Ми зацікавлені в тому, щоб мати наскільки можливо більш вільні ринки на наших східних і західних кордонах, якщо можливо", - сказав він.

Міністр зазначив, що Україна веде переговори про створення зони вільної торгівлі з ЄС і одночасно обговорює можливість створення таких правил торгівлі з державами, які формують Митний союз - Росією, Білоруссю і Казахстаном, які не перешкодили б українській євроінтеграції, а й дозволили вільно торгувати з цими країнами, пише EurActiv.

"Я вважаю, це було б в інтересах усіх сторін у цьому трикутнику", - сказав Грищенко.

Він вважає, що правила, які застосовуються в рамках зон вільної торгівлі, мали б базуватися на правилах Світової організації торгівлі.

"Тоді, в основному, ми не бачимо серйозних перешкод, особливо якщо Росія також включить у процес енергетику, оскільки, якщо вільна торгівля є обмеженою тільки певною кількістю товарів і послуг, у такому випадку буде вкрай складно узгодити збалансований пакет", - сказав міністр.

Він зазначив, що Україна залишається оптимістичною в переговорах, хоча і розуміє, що переговори про вільну торгівлю є дуже технічними, й іноді можуть бути дуже чутливими.

Грищенко також додав, що Україна зацікавлена і у вільній торгівлі з Туреччиною, переговори з якою щодо цього питання тільки розпочинаються.

Україна зацікавлена у створенні зон вільної торгівлі і з ЄС, і з Росією


Новини Статті Аналітика
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті