Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 18 19:54 | London, Apr 18 17:54 | New York, Apr 18 13:54
Shanghai, Apr 19 01:54 | Tokyo, Apr 19 02:54 | Sydney, Apr 19 04:54

Україна заборонила ввозити білоруську форель та сербських свиней

Україна заборонила ввозити білоруську форель та сербських свиней




24 листопада 2010 в 12:40 - Роман Зайцев


Україна заборонила ввозити білоруську форель та сербських свиней

Державний комітет ветеринарної медицини тимчасово заборонив ввезення форелі слабосоленої виробництва компанії "Санта Бремор" - Білорусь.  



"Тимчасово призупинити з 18 листопада 2010 ввезення на територію України харчових продуктів тваринного походження: філе форелі с / с, виробництва СП "Санта Бремор", - повідомляє  Держкомветмедицини, передає "Дело" з посиланням на "Українські новини".

Заборона була введена на підставі результатів лабораторних досліджень форелі слабосоленої виробництва компанії "Санта Бремор", проведених Державним науково-дослідним інститутом з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

Згідно з результатами цих досліджень, в даній продукції неодноразово було виявлено перевищення допустимих рівнів за мікробіологічними показниками.

Нагадаємо, в Україні генеральним представником спільного білорусько-німецького підприємства ТОВ "Санта Бремор" є ПП "Санта Україна" - Київ.

"Санта-Бремор" здійснює випуск рибної продукції: соління, копчення і виробництво готового до вживання, упакованого в пластикові прес-форми філе оселедця, а також рибних паштетів, рулетів і закусок.

В Україні здійснюється пряма дистрибуція ТМ "Санта Бремор", "Морячок", "ЕкономМаркет", "Шхуна" через розгалужену мережу філій.

Окрім того, Україна заборонила ввезення з Сербії свиней, продукції і сировини з них через реєстрацію на території цієї країни класичної чуми свиней.

Класична чума свиней - висококонтагіозна інфекційне захворювання. Головним джерелом інфекції є хворі тварини.

Основні шляхи поширення інфекції: завезення продуктів забою хворих на чуму свиней і згодовування їх тваринами без належного знезараження, корми, предмети догляду, транспорт.

Україна заборонила ввозити білоруську форель та сербських свиней


Новини Статті Аналітика
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 14.02.2011. Статистика з Китаю стимулює впевнене зростання
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Білорусь вводить монополію на імпорт харчів Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Імпорт овочів в Україну зріс вдвічі Імпорт овочів в Україну зріс вдвічі Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Імпорт тракторів в Україну збільшився в два рази Імпорт тракторів в Україну збільшився в два рази Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Біржа – це далекобійна гармата... І на біржі оббирають так, як на війні вбивають, не бачиш навіть – хто обібрав тебе.

А.Капюс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті