Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 08:50 | London, Apr 25 06:50 | New York, Apr 25 02:50
Shanghai, Apr 25 14:50 | Tokyo, Apr 25 15:50 | Sydney, Apr 25 17:50

Україна може почати вільну торгівлю з Канадою вже з наступного року

Україна може почати вільну торгівлю з Канадою вже з наступного року
Рейтинг: 0
Голосів: 0




25 жовтня 2010 в 10:10 - Роман Зайцев


Україна може почати вільну торгівлю з Канадою вже з наступного року

Україна сподівається на підписання угоди про зону вільної торгівлі з Канадою в 2011 році.  



Про це сказав в інтерв‘ю агентству "Інтерфакс-Україна" посол України в Канаді Ігор Осташ.

"Сподіваємося, що 2011 року Україна і Канада підпишуть угоду про зону вільної торгівлі. Це дозволить українським та канадським бізнесменам істотно підвищити товарообіг між двома державами", - сказав він.

Посол зазначив, що переговори про створення зони вільної торгівлі - досить складний процес, який займає як мінімум 5-6 раундів консультацій.

"На сьогодні ми провели вже два раунди, третій відбудеться в Оттаві в кінці листопада. Можна сказати, що ми наближаємося до завершення першої половини переговорного процесу", - констатував Осташ.
Як повідомлялося, 25 жовтня Україну з офіційним візитом відвідає прем‘єр-міністр Канади Стівен Харпер.

Україна може почати вільну торгівлю з Канадою вже з наступного року


Новини Статті Аналітика
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався. Огляд ринків Американського континенту за 17.03.2011. Привид ядерної кризи заховався.
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Виробникам коньяку дозволили торгувати плодовим спиртом без ліцензії Виробникам коньяку дозволили торгувати плодовим спиртом без ліцензії Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Для вступу у Митний союз Україні варто лише домовитися про це зі 152 країнами СОТ Для вступу у Митний союз Україні варто лише домовитися про це зі 152 країнами СОТ Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті