Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 15:00 | London, Apr 25 13:00 | New York, Apr 25 09:00
Shanghai, Apr 25 21:00 | Tokyo, Apr 25 22:00 | Sydney, Apr 26 00:00

У ЄС хочуть вільно торгувати з Україною до кінця року

У ЄС хочуть вільно торгувати з Україною до кінця року




4 квітня 2011 в 15:20 - Роман Зайцев


У ЄС хочуть вільно торгувати з Україною до кінця року

У Євросоюзі сподіваються завершити переговори щодо Зони вільної торгівлі з Україною до кінця цього року.



Про це сказав депутат Європарламенту від Польщі Павел Залевський, передає "Радіо свобода".

Він наголосив: оскільки Польща головуватиме в Євросоюзі у другому півріччі цього року, Україна матиме оптимальні умови для вирішення цього питання.

"Ми також розглядаємо угоду про Зону вільної торгівлі не лише як можливість налагодити і збільшити товарообіг між Україною та ЄС, а й як важливий інструмент для подальшої інтеграції України до Євросоюзу, а також як міцний фундамент для поширення європейських стандартів в Україні", - зазначив польський політик.

У понеділок, 4 квітня, у Брюсселі розпочинається 16-й раунд переговорів щодо угоди про Зону вільної торгівлі між Україною та Євросоюзом.

Заступник міністра економічного розвитку та торгівлі України Валерій П‘ятницький, який очолює українську делегацію на переговорах, каже, що ключовим завданням угоди є вихід українських виробників на нові ринки.

"Коли ми говоримо про угоду щодо вільної торгівлі, ми кажемо в першу чергу, що хочемо бачити себе на нових ринках, а не просто думаємо про те, як би захистити свій ринок. Якщо ідея лише в тому, як захистити свій ринок, то не треба було взагалі починати переговори", - зазначив він.

Офіційні переговори щодо укладення Угоди про зону вільної торгівлі проходять у рамках трьох блоків: торгівлі товарами, блоку щодо послуг, інвестицій та руху капіталу, а також блоку щодо правил торгівлі. Напрямків переговорів 18 - від тарифної пропозиції до відкритості компаній.

Як відомо, Росія попередила про запобіжні заходи зі свого боку в разі, якщо Україна й Єфросію домовляться про створення зони вільної торгівлі й неконкурентні українські товари підуть на російський ринок.

У ЄС хочуть вільно торгувати з Україною до кінця року


Новини Статті Аналітика
Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Україні прогнозують врожай зернових на рівні 44 млн т. Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 06.05.2011 від ІГ Сократ
В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві В Україні набрав чинності закон про спрощення дозвільних процедур в будівництві Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання Огляд українських ринків за 23.03.2011. Несміливе зростання
Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Дефіцит держбюджету України за січень-квітень склав 4 млрд грн. Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають Огляд українських ринків за 21.03.2011. Ринки впевнено зростають
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті