Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 01:35 | London, Apr 23 23:35 | New York, Apr 23 19:35
Shanghai, Apr 24 07:35 | Tokyo, Apr 24 08:35 | Sydney, Apr 24 10:35

Схему "3+1" Росія зрозуміла, як повноцінну участь України в Митному союзі

Схему "3+1" Росія зрозуміла, як повноцінну участь України в Митному союзі




13 квітня 2011 в 09:00 - Роман Зайцев


Схему "3+1" Росія зрозуміла, як повноцінну участь України в Митному союзі

Участь України в митному союзі за формулою "3 +1" російська сторона розуміє як повноцінну участь України в союзі.



Заявив відповідальний секретар комісії Митного союзу Сергій Глазьєв у ході відео-моста Москва - Київ - Астана, присвячений темі "митний союз і запуск ЄЕП: перспективи та ризики" у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Формула "3 +1" в нашому розумінні має реальний сенс лише як пряме повноцінну участь України у всіх наших процесах економічної інтеграції", - сказав він.

За словами Глазьєва, підключення України до єдиної митної території "автоматично" дасть загальне поліпшення торгівлі для українських підприємств, які дозволять збалансувати поставку товарів і перехід на взаємну торгівлю без стягування мит.

За словами відповідального секретаря комісії митного союзу нещодавно, відмова або не стягування експортного мита на нафту дасть Україні більше 3 мільярдів доларів. Він також зазначив, що обговорюється також можливість переходу на рівновигодні ціни на газ: "це ще приблизно 3 мільярдів доларів".

Він також спростував думку про те, що участь у митному союзі суперечить участі країни у Світовій організації торгівлі. За його словами, така думка "схожа на лукавство".

"Всесвітня торгова організація визнає митний союз, СОТ не заважає створювати митні союзи, для Киргизії і України участь у митному союзі - це спосіб у тому числі виправити ті грубі промахи, які були допущені при вступі до СОТ ціною здачі цілого ряду позицій, ціною оголення свого внутрішнього ринку", - сказав Глазьєв.

Він також підкреслив, що відношення між членами митного союзу будуються на рівноправних, рівноцінних і взаємовигідних відносинах, як з СОТ, так і з ЄС.

Схему "3+1" Росія зрозуміла, як повноцінну участь України в Митному союзі


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви Росія з Україною можуть об’єднати авіаактиви "ОАК-Антонов" можуть передати виробничі активи авіабудівних підприємств Росії та Україні ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Білоруські компанії мігрують в Росію і Україну Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Перспективи нафто-газового сектору в Україні Перспективи нафто-газового сектору в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Потенційні ринки для інвестування Потенційні ринки для інвестування I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті