Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 02:35 | London, Apr 25 00:35 | New York, Apr 24 20:35
Shanghai, Apr 25 08:35 | Tokyo, Apr 25 09:35 | Sydney, Apr 25 11:35

Путін заманює Україну у Митний союз

Путін заманює Україну у Митний союз




16 грудня 2010 в 19:36 - Роман Зайцев


Путін заманює Україну у Митний союз

Приєднання України до Митного союзу або Єдиного економічного простору підніме низку галузей країни на більш конкурентоспроможний рівень. Таке переконання висловив прем'єр-міністр Росії Володимир Путін під час телевізійної прямої лінії у четвер.



"Якщо в тій чи іншій формі економічну вигоду наші українські колеги бачать у приєднанні до цих процесів, якщо в тій чи іншій формі відбудеться приєднання України до цих процесів, то, звичайно, це буде потужним, важливим поштовхом до збереження цілих галузей економіки в Україні і допоможе підняти їх на більш конкурентоспроможний рівень", - сказав Путін.

"Звичайно, це суверенний вибір українського народу і українського уряду", - додав він.

За словами російського прем'єра, Митний союз і створення єдиного економічного простору являють собою високий ступінь інтеграції у сфері економіки, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Як повідомлялося, раніше президент Віктор Янукович заявив, що не виключає можливості вступу України до Митного союзу Росії, Білорусі та Казахстану.

Договір про Митний кодекс Митного союзу був підписаний в Мінську 27 листопада 2009 року.

Підписання договору було обумовлене необхідністю формування правової бази Митного союзу в рамках ЄврАзЕС з урахуванням поглиблення інтеграції між РФ, Білоруссю і Казахстаном.

Формально Митний союз Росії, Білорусі та Казахстану почав діяти з 1 січня 2010 року.

Путін заманює Україну у Митний союз


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті