Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 16:37 | London, Apr 19 14:37 | New York, Apr 19 10:37
Shanghai, Apr 19 22:37 | Tokyo, Apr 19 23:37 | Sydney, Apr 20 01:37

Після Чорнобиля Янукович і Медведєв поговорять про Митний союз

Після Чорнобиля Янукович і Медведєв поговорять про Митний союз




26 квітня 2011 в 11:20 - Роман Зайцев


Після Чорнобиля Янукович і Медведєв поговорять про Митний союз

Після завершення заходів завтра у Чорнобилі президенти України і Росії Віктор Янукович і Дмитро Медведєв проведуть робочу зустріч у Києві.



Про це повідомляє агентство УНІАН із посиланням на прес-службу Кремля.

"Планується, що після завершення заходів у Чорнобилі Медведєв і Янукович проведуть робочу зустріч у Києві. Очікується, що глави держав обговорять, зокрема, стан справ із подоланням наслідків чорнобильської трагедії, наданням соціальної і медичної допомоги ліквідаторам аварії, підвищенням рівня безпеки ядерної енергетики, особливо на фоні подій, що відбуваються в даний час на японській АЕС "Фукусіма-1", - зазначається у повідомленні.

Наголошується, що критерій безпеки є пріоритетним і в контексті співпраці Росії і України, що динамічно розвивається, у сфері ядерної енергетики.

Передбачається, що глави держав також розглянуть найважливіші питання торговельно-економічної співпраці, включаючи взаємодію двох країн у цій сфері з урахуванням створення Митного союзу і формування договірно-правової бази Єдиного економічного простору Росії, Білорусі і Казахстану.

Наголошується, що обсяг російсько-українського товарообороту 2010 року практично досяг позначки 37 млрд. доларів.

Сторони розраховують на його подальше зростання, в т.ч. за рахунок поглиблення виробничих коопераційних зв‘язків, взаємодії у розвитку інноваційних технологій.

Після Чорнобиля Янукович і Медведєв поговорять про Митний союз


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті