Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:14 | London, Apr 25 14:14 | New York, Apr 25 10:14
Shanghai, Apr 25 22:14 | Tokyo, Apr 25 23:14 | Sydney, Apr 26 01:14

Лівія хоче більше торгувати з Україною

Лівія хоче більше торгувати з Україною
Рейтинг: 0
Голосів: 0




23 листопада 2010 в 16:20 - Роман Зайцев


Лівія хоче більше торгувати з Україною

Україна і Лівія мають намір інтенсифікувати двосторонні торговельно-економічні відносини. Про це заявив секретар Вищого Народного Комітету Великої Соціалістичної Народної Лівійської Арабської Джамагирії Аль-Багдаді Алі Аль-Махмуді після зустрічі з українським прем'єром Миколою Азаровим, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.  



"Політичний діалог між нашими країнами розвивається добре, і тепер наше завдання полягає в тому, щоб інтенсифікувати торговельно-економічні відносини між нашими країнами", - зазначив він.

При цьому Аль-Махмуді висловив упевненість, що ті проекти, які обговорювалися на зустрічі з прем‘єр-міністром України, будуть успішно реалізовані.

Лівія хоче більше торгувати з Україною


Новини Статті Аналітика
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Виробникам коньяку дозволили торгувати плодовим спиртом без ліцензії Виробникам коньяку дозволили торгувати плодовим спиртом без ліцензії Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Для вступу у Митний союз Україні варто лише домовитися про це зі 152 країнами СОТ Для вступу у Митний союз Україні варто лише домовитися про це зі 152 країнами СОТ Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті