Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 07:38 | London, Apr 24 05:38 | New York, Apr 24 01:38
Shanghai, Apr 24 13:38 | Tokyo, Apr 24 14:38 | Sydney, Apr 24 16:38

ЄС ускладнює Україні життя в переговорах з вільної торгівлі

ЄС ускладнює Україні життя в переговорах з вільної торгівлі




20 грудня 2010 в 08:10 - Роман Зайцев


ЄС ускладнює Україні життя в переговорах з вільної торгівлі

Переговори про створення зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом ускладнюються позицією європейців в питанні аграрного сектора.



Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Учасник переговорів з боку ЄС по суті в області торгівлі аграрної продукції все зробив для того, щоб вільної торгівлі з Україною не було", - сказав він на зустрічі з президентом Угорщини Палом Шміттом в Києві в п'ятницю.

Український прем'єр повідомив, що ЄС встановив квоти, які в загальному обсязі реалізації цієї продукції в країнах ЄС становить 0,3%.

"Наприклад на зернові встановлені квоти в 19 тис. тонн, при тому, що Україна експортує в загальному 15 млн. тонн на рік", - підкреслив прем'єр.

"Ми говоримо про зону вільної торгівлі, а не про встановлення квот", - додав він, попросивши президента Угорщини, як країни, яка головуватиме в ЄС найближчим часом, звернути на це увагу.

ЄС ускладнює Україні життя в переговорах з вільної торгівлі


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Рівень безробіття в зоні євро в квітні не змінився і склав 9,9% Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Формування безпечного інноваційного розвитку та забезпечення інноваційної безпеки реону Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Туркменістан має друге за величиною газове родовище у світі Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості Маркетинговий підхід до дифузії інновацій у промисловості I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Державно - приватне партнерство в Україні Державно - приватне партнерство в Україні I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті