Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 07:19 | London, Apr 25 05:19 | New York, Apr 25 01:19
Shanghai, Apr 25 13:19 | Tokyo, Apr 25 14:19 | Sydney, Apr 25 16:19

Імпорт продуктів з Японії обмежили 25 країн

Імпорт продуктів з Японії обмежили 25 країн




5 квітня 2011 в 14:20 - Роман Зайцев


Імпорт продуктів з Японії обмежили 25 країн

Щонайменше 25 країн і регіонів обмежили імпорт фермерських та інших продуктів харчування з Японії внаслідок викидів радіоактивних речовин з реактора АЕС Фукусіма, пошкодженого 11 березня землетрусом і цунамі.



Про це заявив 4 квітня уряд Японії, повідомляє Japantoday, передає "ЛІГАБізнесінформ".

З кожним днем все більше країн вводить обмеження на ввіз продуктів харчування з Японії.

Однак уряд Японії закликає країни дотримуватися правил СОТ, які забороняють вводити обмеження імпорту, без наявності на це наукових обгрунтувань.

Уряд Японії розпорядився призупинити постачання фермерських продуктів, включаючи шпинат і молоко, вирощені в префектурах Фукусіма, Ібаракі, Точігі і Гунма.


ОАЕ ввели заборону на ввезення всіх категорій свіжих японських продуктів.

Філіппіни призупинили імпорт випічки і шоколаду з чотирьох префектур. Росія заборонила ввезення з префектур Чіба та Токіо. Сінгапур призупинив ввезення овочів і фруктів з префектур Сайтама, Чіба, Токіо, Канагава, Шізуока і Ехіме.

США, Китай і Південна Корея також ввели часткову заборону на імпорт японських продуктів.

ЄС і Бразилія попросили уряд Японії видавати сертифікати якості, що підтверджують відсутність радіоактивних речовин у продукції.


Нагадаємо, минулого тижня перший секретар економічного відділу Посольства Японії в Україні Сато Йошіхару повідомив, що всі товари, які імпортуються в Україну з Японії, проходять ретельне обстеження на рівень радіації.

Зі свого боку голова Держекоінспекції Павло Жила запевнив, що в пунктах пропуску через державний кордон України постійно здійснюється відповідний радіологічний контроль.

Імпорт продуктів з Японії обмежили 25 країн


Новини Статті Аналітика
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи ДКЦПФР заборонила на 12 місяцівторгувати цінними паперами 12 підприємств групи "Донецьксталь" Глобалізація світових логістичних систем Глобалізація світових логістичних систем Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Посуха у Європі загрожує черговим зростанням цін на продукти Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Пріоритети формування національної інноваційної інфраструктури Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
Лукашенко заборонив підвищувати ціни Лукашенко заборонив підвищувати ціни Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій
Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Держава витратила 800 мільйонів на імпортні ліки Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 07.04.2011. В очікуванні сезону оприлюднення звітності

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті