Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 03:20 | London, Apr 24 01:20 | New York, Apr 23 21:20
Shanghai, Apr 24 09:20 | Tokyo, Apr 24 10:20 | Sydney, Apr 24 12:20

Економiчна рада СНД знову поговорить про зону вiльної торгiвлi

Економiчна рада СНД знову поговорить про зону вiльної торгiвлi




5 квітня 2011 в 11:00 - Роман Зайцев


Економiчна рада СНД знову поговорить про зону вiльної торгiвлi

Проект договору про зону вiльної торгiвлi на просторi СНД, а також мiждержавну програму iнновацiйного спiвробiтництва обговорять на черговому засiданнi Економiчної ради СНД, яке вiдбудеться в Ялтi 15 квiтня.



Про це заявив виконавчий секретар СНД Сергiй Лебедєв, повідомляє агентство "Интерфакс".

"До порядку денного внесено 15 питань, що охоплюють рiзнi сфери економiчної взаємодiї держав Спiвдружностi. У центрi уваги учасникiв засiдання буде питання про проект договору щодо зони вiльної торгiвлi", - сказав він.

Лебедєв зазначив, що цей документ розробило Мiнекономрозвитку Росiї, його представили до Виконкому СНД наприкiнцi 2008 року.

Пiсля цього в рамках спецiально створеної робочої групи проведено серiю переговорiв, пiд час яких були розглянуті та враховані пропозицiї та зауваження зацiкавлених держав.

У лютому 2011 року робоча група ухвалила рiшення вважати текст статей проекту договору та низки додаткiв до нього з цього питання узгодженим.

Проект документа схвалено на проведеному в березнi засiданнi комiсiї з економiчних питань при Економiчнiй радi СНД.

"Пiдготовлений документ нацiлений на формування єдиної, такої що вiдповiдає сучасним вимогам договiрної бази для повномасштабної лiбералiзацiї торгiвлi на просторi СНД", - сказав Лебедєв, зазначивши, що в рамках нового договору передбачається зведення до мiнiмуму вилучень iз режиму вiльної торгiвлi, щодо яких застосовуються iмпортнi мита.

Експортнi мита в рамках майбутнього договору планується зафiксувати, а пiсля набуття ним чинностi розпочати переговори щодо їх поетапного скасування, пояснив вiн.

Пiсля схвалення Економiчною радою проект договору про вiльну торгiвлю планується внести на розгляд чергового засiдання Ради глав урядiв СНД.

Керiвник прес-служби Виконкому СНД Володимир Нiканоров повiдомив, що на ялтинському засiданнi Економiчної ради передбачається розглянути також попереднiй проект мiждержавної програми iнновацiйної спiвпрацi держав - учасникiв СНД.

Буде обговорений перебiг пiдготовки до Мiждержавної виставки, присвяченої 20-рiччю СНД, актуальнi питання спiвпрацi у сферi транспорту, обмiну науково-технiчною iнформацiєю, продовольчої безпеки, соцiальнiй сферi та низки iнших проблем.

Члени Економiчної ради СНД планують також взяти участь у Мiжнародному iнвестицiйному форумi "Ялтинськi дiловi зустрiчi", органiзованому фiнансово-банкiвською радою СНД за пiдтримки Виконкому СНД, уряду України та банкiвської групи "Внєшторгбанк".

Форум проходитиме з 14 по 17 квiтня в Ялтi.

Економiчна рада СНД знову поговорить про зону вiльної торгiвлi


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Росія продовжує тягнути Україну в Митний союз Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Янукович обіцяє наторгувати з Росією на 50 мільярдів Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня ЄС готовий вільно торгувати з Україною вже з вересня Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України Оптимізація дивідендної політики підприємств як складова інноваційного розвитку економіки України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті