Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:26 | London, Apr 25 23:26 | New York, Apr 25 19:26
Shanghai, Apr 26 07:26 | Tokyo, Apr 26 08:26 | Sydney, Apr 26 10:26

Азаров хоче вже в цьому році зону вільної торгівлі з ЄС

Азаров хоче вже в цьому році зону вільної торгівлі з ЄС




12 січня 2011 в 08:19 - Роман Зайцев


Азаров хоче вже в цьому році зону вільної торгівлі з ЄС

Україна має намір в 2011 році завершити переговори з Європейським Союзом щодо угоди про асоціацію, включаючи створення зони вільної торгівлі.



Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров під час зустрічі з європейським комісаром з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Це наша перша зустріч у новому році і, я сподіваюся, не остання, тому що ми серйозно налаштовані на завершення переговорного процесу зі створення зони вільної торгівлі", - сказав Азаров.

У свою чергу, Фюле повідомив, що 2011 рік може стати "надзвичайно важливим для двосторонніх відносин України та Євросоюзу".

"Ми бачимо, що наступний рік буде надзвичайно важливим для активізації наших відносин", - сказав він.

Азаров хоче вже в цьому році зону вільної торгівлі з ЄС


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Азаров написав Путіну Азаров написав Путіну "газового" листа Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті