Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 08:28 | London, Apr 23 06:28 | New York, Apr 23 02:28
Shanghai, Apr 23 14:28 | Tokyo, Apr 23 15:28 | Sydney, Apr 23 17:28

Азаров дав гроші на торгівлю з Європою

Азаров дав гроші на торгівлю з Європою
Рейтинг: 0
Голосів: 0




4 жовтня 2010 в 13:20 - Роман Зайцев


Азаров дав гроші на торгівлю з Європою

Кабінет міністрів виділив Міністерству економіки 120 млн. гривень на усунення технічних бар'єрів в торгівлі між Україною та Європейським Союзом.  



Відповідна урядова постанова №888 від 29 вересня оприлюднена на урядовому веб-сайті.

Згідно із документом, ці кошти були отримані від ЄС в рамках виконання Угоди про фінансування програми "Сприяння взаємній торгівлі шляхом усунення технічних бар‘єрів в торгівлі між Україною та Європейським Союзом".

Міністерству фінансів доручено забезпечити визначення бюджетної програми та внести відповідні зміни до розпису державного бюджету.

Також Мінфін повинен затвердити порядок використання у 2010 році коштів, передбачених у держбюджеті для здійснення заходів щодо захисту прав споживачів, стандартизації, метрології, сертифікації, підтвердження відповідності та управління якістю.

Головним розпорядником бюджетних коштів визначене Мінекономіки, а одержувачами - Національне агентство з акредитації, державні підприємства та установи, які належать до сфери управління Держспоживстандарту та Мінпромполітики.

Визначено, що бюджетні кошти будуть використовуватися з урахуванням Державної програми стандартизації на 2006-2010 роки, затвердженої постановою Кабінетом міністрів від 1 березня 2006 року.

План заходів, які здійснюються за рахунок бюджетних коштів, із зазначенням обсягу фінансування формується на підставі пропозицій Держспоживстандарту, Мінпромполітики та Національного агентства з акредитації і затверджується головним розпорядником бюджетних коштів.

Азаров дав гроші на торгівлю з Європою


Новини Статті Аналітика
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня Огляд українських ринків за 04.02.2011. Підсумки тижня
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків Огляд українських ринків за 31.01.2011.Світова кон’юнктура визначає динаміку вітчизняних ринків
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті