Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 23 16:33 | London, Apr 23 14:33 | New York, Apr 23 10:33
Shanghai, Apr 23 22:33 | Tokyo, Apr 23 23:33 | Sydney, Apr 24 01:33

А ЄС гукає у зону вільної торгівлі, спокушаючи інтеграцією ринків



7 квітня 2011 в 16:40 - Роман Зайцев


А ЄС гукає у зону вільної торгівлі, спокушаючи інтеграцією ринків

Угода про створення зони вільної торгівлі з ЄС має бути привабливішивою для України, ніж членство в Митному союзі.



Про це повідомляє УНІАН з посиланням на високопоставленого європейського дипломата.

"Те, що ми пропонуємо, в довгостроковій перспективі набагато привабливіше", - сказав співрозмовник.

Він зазначив, що договір про асоціацію передбачає інтеграцію ринків, а не просто вільну торгівлю.

При цьому, за словами дипломата, Брюссель уважно фіксує всі заяви українських чиновників про можливе приєднання України до Митного союзу і вважає, що стратегічний вибір має бути зроблений у Києві.

Співрозмовник агентства також висловив думку про те, що приєднання до Митного союзу порушить безліч складних питань для України.

Серед них - питання, що стосуються взаємовідносин зі Світовою організацією торгівлі, а також питання, що стосуються переговорів з ЄС про зону вільної торгівлі.

А одночасне створення зони вільної торгівлі з Євросоюзом і приєднання до Митного союзу, за словами дипломата, буде "дуже складно здійснити".

При цьому співрозмовник наголосив, що Брюссель вірить у щирість бажання української влади зближуватися з Євросоюзом.

"Ми не сумніваємося в щирості заяв тих повноважних представників, які говорять, що Україна зробила свій вибір, і цей вибір - інтеграція в ЄС", - сказав він.

Як відомо, уповноважений Кабміну з питань співпраці з РФ, країнами СНД і Євразійської економічної співдружності Валерій Мунтіян заявив, що Україна повинна спочатку приєднатися до Митного союзу з Росією, Білоруссю і Казахстаном, а вже потім підписати угоду про вільну торгівлю між Митним союзом і Євросоюзом.

У свою чергу президент Віктор Янукович допустив пакетну угоду щодо Митного союзу за формулою "3+1".

А ЄС гукає у зону вільної торгівлі, спокушаючи інтеграцією ринків


Новини Статті Аналітика
Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Посол Німеччини каже, що вступ України до Митного союзу закриє їй двері у ЗВТ Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки Огляд ринків Європи за 10.01.2011. Занепокоєння повертається на ринки
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Розвиток ринку деривативів як інструменту перерозподілу оборотного капіталу Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Україна готова відмовитися від коньяку та шампанського протягом 10 років Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи Статутний капітал комерційного банку як джерело підвищення ліквідності банківської системи ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Уряд готує формулу Уряд готує формулу "3+1" з митним союзом Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Єврорегіональний вектор транскордонного розвитку підприємства Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі ЄС пропонує Україні вибрати Митний союз, чи зону вільної торгівлі Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України Формування інноваційної інфраструктури у сфері електроенергетики в західному регіони України I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Успіх спочатку вимагає десять часткою зусиль, щоб отримати одну частку результату. Після того, як Ви впораєтеся з цим - станете постійно отримує десять часткою результату при одній частці зусиль.

Чарльз Гивенс
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті