Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 26 01:24 | London, Apr 25 23:24 | New York, Apr 25 19:24
Shanghai, Apr 26 07:24 | Tokyo, Apr 26 08:24 | Sydney, Apr 26 10:24

Зростання долара обмежене перед самітом G20



21 жовтня 2010 в 10:34 - Христина


Зростання долара обмежене перед самітом G20

Долар виріс у четвер завдяки закриттю коротких позицій після коментарів міністра США Тімоті Гайтнера про те, що основні валюти знаходяться "приблизно на одній лінії", проте його зростання обмежене перед самітом "Великої двадцятки".  



Міністри фінансів і голови центробанків G20 в п’ятницю почнуть переговори, на яких обговорять загальний спосіб управління валютами, торгівлю та економічні дисбаланси.

Аналітики говорять, що ринок буде уважно стежити за тим, як проходять ці обговорення.

Вашингтон вимагає, щоб Пекін дозволив юаню рости швидше, і останнім часом почалися розмови про конкурентну девальвацію валют, оскільки розвинуті країни зберігають м’яку грошово-кредитну політику, щоб підтримати економічне зростання. Потоки капіталу, що шукає більш високих прибутків, спрямовуються в країни, що розвиваються і штовхають вгору курси їхніх валют.

В інтерв’ю газеті Wall Street Journal Гайтнер сказав, що на майбутньому саміті буде домагатися рівноваги у світовій економіці і руху в бік нормалізації валютних політик.

Він розділив валюти на три категорії, помістивши в першу недооцінені валюти, у тому числі юань, в другу - валюти економік, що розвиваються, які втручаються на ринок або вводять податки, щоб уникнути ризиків.

У третій групі знаходяться основні валюти, які "зараз приблизно на одній лінії". Це вказує на те, що на думку Гайтнера, у долара більше немає причин знижуватися до євро та єни.

Євро впав до долара до $1,3872, але потім відновився до $1,3944, тому що ринок почав уважніше вивчати коментарі міністра. Однак єдина валюта торгується на 0,1 відсотка нижче вчорашнього рівня закриття.

Доларовий індекс піднявся на 0,1 відсотка до 77,242, тримаючись вище 10-місячного мінімуму 76,144, досягнутого минулого тижня.

До єни долар знизився 0,1 на відсотка до 81,07. Раніше він піднявся до 81,84 єни.

 

Зростання долара обмежене перед самітом G20


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket Обзор фондового рынка 14.07.2011_PreMarket
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Актуальні напрями інвестиційних проектів Актуальні напрями інвестиційних проектів Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Євро дешевшає через кризу в Греції Євро дешевшає через кризу в Греції Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Польща вирішила ще почекати з переходом на євро Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро Сербія хоче попросити у МВФ допомоги у 1 мільярд євро НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті