Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 09:43 | London, Apr 20 07:43 | New York, Apr 20 03:43
Shanghai, Apr 20 15:43 | Tokyo, Apr 20 16:43 | Sydney, Apr 20 18:43

З Лівії поновлюються експортні поставки нафти

З Лівії поновлюються експортні поставки нафти




5 квітня 2011 в 19:00 - Роман Зайцев


З Лівії поновлюються експортні поставки нафти

З Лівії планується відновити експортні поставки нафти після перерви, викликаної політичною кризою, передає радіо "Свобода".



У порту міста Тобрук на північному сході країни сьогодні, 5 квітня, повинен пришвартуватися нафтовий танкер під прапором Ліберії. Навантаження буде проводитися під контролем повстанців, що протистоять режиму Муамара Каддафі.

Хто зафрахтував судно, поки не ясно. Ймовірно, нафту доставлять в Катар, який разом з Францією і Італією визнав як легітимний уряд Лівії створену повстанцями Тимчасову національну раду.

Офіційний Тріполі тим часом заявив, що готовий до політичних реформ за умови, що при владі залишиться М.Каддафі.

З Лівії поновлюються експортні поставки нафти


Новини Статті Аналітика
Україна скоротила експорт електроенергії Україна скоротила експорт електроенергії Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
Рада Асоціації Рада Асоціації "Фондове партнерство" звернулась до ДКЦПФР з проханням відновити обіг цінних паперів 12 емітентів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Росія може експортувати 20 мільйонів тонн зерна Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Зарубіжний досвід активізації інноваційної діяльності на підприємствах Premarket від інтернет-брокера iTrader Premarket від інтернет-брокера iTrader
Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Росія скасує ембарго на експорт зерна з 1 липня Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Класифікація інституціональних проблем, які обмежують інноваційний розвиток Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 09.03.2011. Стримуване зростання
Росія може скасувати зернове ембарго Росія може скасувати зернове ембарго Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Фундаментальний аналіз та вплив зміни основних економічних показників на світову економіку та курси валют Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader Підсумки торгового дня від інтернет-брокера iTrader

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті