Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 16:27 | London, Apr 25 14:27 | New York, Apr 25 10:27
Shanghai, Apr 25 22:27 | Tokyo, Apr 25 23:27 | Sydney, Apr 26 01:27

Власник команди Stefan GP зацікавився покупкою стайні HRT

Власник команди Stefan GP зацікавився покупкою стайні HRT




21 вересня 2010 в 15:19 - Христина


Власник команди Stefan GP зацікавився покупкою стайні HRT

Власник сербської команди Stefan GP Зоран Стефанович в якості одного з можливих варіантів попадання в Формулу-1 розглядає покупку іспанської стайні Hispania Racing Team (HRT), що відчуває фінансові труднощі протягом всього сезону 2010 року.  



У разі купівлі HRT, зацікавленість у якій виявили ще декілька інвесторів з Сербії та Чехії, Стефановичу не доведеться конкурувати за поки ще вільне місце 13-ї команди чемпіонату світу. Партнером Стефановича в цій угоді може стати колишній колектив команди Toyota F1, який зараз зацікавлений у пошуках технологічного партнера. Проте сам Стефанович поки заперечує факт переговорів з HRT, що стосуються можливої купівлі іспанської стайні.

Раніше також повідомлялося, що HTR розглядала можливість злиття з ще одним іспанським гоночним колективом - командою Epsilon Euskadi, що виступає в серії Le Mans, яка претендувала на 13-е місце у Формулі-1. Однак зараз ці переговори призупинені.

У 2010 році команда HRT поки не набрала жодного очка, як і інші два новачки цього сезону - Lotus та Virgin. Крім того, всі три керманичі, які виступали за іспанську команду в цьому році, також жодного разу не змогли фінішувати в очковій зоні.

 

Власник команди Stefan GP зацікавився покупкою стайні HRT


Новини Статті Аналітика
Колеснiков обіцянками заманює інвесторів до будівництва комплексу для автоперегонiв Колеснiков обіцянками заманює інвесторів до будівництва комплексу для автоперегонiв "Формула-1" Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Голова Київської облдержадміністрації обіцяє водну Голова Київської облдержадміністрації обіцяє водну "Формулу-1" на Київському морі Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Траса Траса "Формули-1" біля Чорнобиля обійдеться у $200 мільйонів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Недалеко від Чорнобиля побудують трасу для Недалеко від Чорнобиля побудують трасу для "Формули-1" У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
У США банкрутами стала рекордна кількість банків У США банкрутами стала рекордна кількість банків Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України Реалії та перспективи розвитку складського комплексу України I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті