Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:03 | London, Apr 20 06:03 | New York, Apr 20 02:03
Shanghai, Apr 20 14:03 | Tokyo, Apr 20 15:03 | Sydney, Apr 20 17:03

Відновлення випуску "Русланів" коштуватиме 585 млн. доларів

Відновлення випуску "Русланів" коштуватиме 585 млн. доларів




20 грудня 2010 в 18:26 - Роман Зайцев


Відновлення випуску "Русланів" коштуватиме 585 млн. доларів

Відновлення випуску вантажного українсько-російського літака Ан-124 "Руслан" після модернізації вимагає 18 млрд. рублів - 585 млн. доларів і п`яти років роботи.



Про це сказав журналістам у Нью-Делі президент Об`єднаної авіабудівної корпорації Олексій Федоров.

"Ключове питання - відновлення технологій і технологічних ланцюжків, і на це буде потрібно чималі інвестиції, за нашими розрахунками, близько 18 млрд. рублів", - сказав Федоров у кулуарах 4-го російсько-індійського форуму з торгівлі та інвестицій.

За його словами, важливим у зв`язку з цим є поява стартового замовника, який міг би розділити з корпорацією цей тягар.

"На наш погляд, це може бути лише держава", - сказав президент ОАК, висловивши надію, що з цього питання скоро "буде ухвалене позитивне рішення".

"Готуються документи, які мають остаточно вирішити це питання", - сказав він.

Він відзначив, що літак перед запуском у виробництво буде серйозно модернізований, зокрема, силові установки, авіоніка, інші системи.

"Ми маємо намір максимально підвищити його вантажопідйомність - до 150 тонн. Розраховуємо, що всі роботи з НДДКР будуть завершені впродовж п`яти років, і з 2016 року можна буде поставляти оновлену версію Ан-124", - сказав він.

Нагадаємо, 30 березня Федоров повідомив, що вартість відновлення серійного виробництва літака Ан-124 "Руслан" може становити близько 1 млрд. доларів.

Він також підтвердив, що до реалізації цього проекту запрошені США.

"Ми дійсно запропонували американським колегам взяти участь в цьому проекті - вони наші пропозиції вивчають. Справа не в тому, що Росія і Україна не можуть подужати такий проект. Чим більше в проекті учасників, тим менше навантаження на кожного, зокрема й фінансове. До того ж, участь третього партнера відкриє перед проектом нові ринки", - сказав Федоров.

Російсько-український транспортний літак "Руслан" - найбільший серійний транспортний літак у світі. Літаки будували в Ульяновську і Києві. У 2004 році виробництво було призупинене.

Відновлення випуску "Русланів" коштуватиме 585 млн. доларів


Новини Статті Аналітика
Добудова другого транспортного Ан-225 Добудова другого транспортного Ан-225 "Мрія" обійдеться в 300 мільйонів доларів Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Коломойський придбав ще одну авіакомпанію Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Міноборони Росії замовило сім Ан-140 Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Клюєв хоче забезпеити Україну вертольотами вітчизняного виробництва Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Wizz Air удвічі підняла збір за оплату квитків через банк Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію Акціонери МАУ розрахувалися з ФДМУ за приватизацію У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті