Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 08:43 | London, Apr 20 06:43 | New York, Apr 20 02:43
Shanghai, Apr 20 14:43 | Tokyo, Apr 20 15:43 | Sydney, Apr 20 17:43

Вартість сталі на світовому ринку зросте на 10%

Вартість сталі на світовому ринку зросте на 10%
Рейтинг: 0
Голосів: 0




28 грудня 2010 в 07:00 - Христина


Вартість сталі на світовому ринку зросте на 10%

Ціна сталі на світовому ринку в 2011 році збільшиться на 10%. Таку думку висловили в британській консультативный компанії MEPS.



За прогнозами аналітиків, вартість металу в світі в майбутньому році досягне 809 доларів/тонн проти 733 доларів/тонн в нинішньому році. При цьому сталь буде дорожчати в основному на фоні зростання цін на сировину.

Також у MEPS відзначили, що подорожчання металу буде менш виражена у другому півріччі в результаті скорочення закупівель на склад і компенсації сильним доларом подорожчання металів у місцевих валютах.

За даними World Steel Association, світове виробництво сталі в листопаді 2010 року порівняно з листопадом 2009 збільшилося на 5,1% і склало 114 млн. тонн. У цілому за 11 місяців з початку цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року виплавка сталі в світі виросла на 16,2%, досягнувши 1,281 млрд. тонн.

Виходячи з даних організації, найбільшими країнами-виробниками металу стали: КНР, Японія, США, Індія, Росія, Південна Корея, Німеччина, Україна, Бразилія і Туреччина.
 

Вартість сталі на світовому ринку зросте на 10%


Новини Статті Аналітика
Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Китай хоче виробити рекордну кількість сталі Технології виробництва біопалива Технології виробництва біопалива Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча - незрозумілий спокій
Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Мідь, золото і вугілля стануть лідерами зростання цін серед сировини Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Меблі як інвестиція в цінний предмет антикваріату Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
"АрселорМіттал Кривий Ріг" скоротив виробництво сталі на 7% Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням Засади планування на машинобудівному підприємстві з іноваційним наповненням ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Україна збільшила виробництво сталі на 7% Україна збільшила виробництво сталі на 7% Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
"АрселорМіттал Кривий Ріг за 2 міс. 2011 р. зменшив виплавку сталі на 6,1% У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків У Європі угоди з біткойнами звільнили від податків I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті