Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 20 13:15 | London, Apr 20 11:15 | New York, Apr 20 07:15
Shanghai, Apr 20 19:15 | Tokyo, Apr 20 20:15 | Sydney, Apr 20 22:15

В Японії до влади прийшла справжня команда Кана

В Японії до влади прийшла справжня команда Кана
За матеріалами: Reuters
Рейтинг: 0
Голосів: 0




17 вересня 2010 в 14:10 - Уляна Роїк


В Японії до влади прийшла справжня команда Кана

Прем’єр-міністр Японії Наото Кан сьогодні призначив на посаду глави МЗС тепер вже колишнього міністра державних земель і транспорту Сейдзі Маехару.  



Про це офіційно повідомив у Токіо генеральний секретар кабінету міністрів Есіто Сенгоку. За цих змін прем’єр-міністр Японії також пообіцяв нарощувати зусилля по боротьбі з величезним дефіцитом бюджету.

Прем’єр залишив на своєму посту міністра фінансів Йосіхіко Ноду, який на цьому тижні керував втручанням уряду у валютний ринок вперше за шість років, щоб послабити єну і захистити орієнтовану на експорт економіку.

«Починає працювати справжній уряд Кана», - оголосив журналістам головний секретар кабінету міністрів Іосіто Сенгоку.

"Це новий початок для адміністрації Кана. Новий склад кабінету міністрів буде проводити реформу і виведе Японію, яка опинилася в скрутному положенні, на новий шлях", - сказав головний секретар уряду Йосіто Сенгоку.

Як повідомляє інформаційне агентство К2К news, успіх голови Банку Японії Масакі Ширакава (Масаакі Сіракава) в ослабленні єни може залежати від голови Федеральної резервної системи (ФРС) США Бена Бернанке, вважає агентство Bloomberg.

Із заявою про вихід японського уряду на валютний ринок збільшується тиск і на керівника ФРС США Бернанке: щоб підтримати слабку економіку Америки, необхідно випустити більше доларів - така політика призвела до послаблення долара у 2009 році.

"Через пропозицію щодо подальшого пом’якшення грошово-кредитної політики з боку ФРС, Японія можливо не зможе розгорнути зростаючий тренд для єни за допомогою одностороннього втручання у валютний ринок", - вважає Хіроукі Муто (Хіроакі Муто), старший економіст в Sumitomo Mitsui Asset Management Co в Токіо.

Для більшості країн світу, невигідними є сильні позиції їхніх валют, адже це може вплинути на експорт з негативної сторони.

Інтервенція Японії, яка послабила єну по відношенню до американського долара на 3,3% і 3,4% проти євро, вже викликала докір від Жан-Клода Юнкера, прем’єр-міністра Люксембургу і голови Єврогрупи, що об’єднує міністрів фінансів єврозони.

Він заявив, що партнерам Люксембургу по єврозоні "не подобається однобічна інтервенція".
 

В Японії до влади прийшла справжня команда Кана


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Присяжнюк популяризує серед фермерів холодильники Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Уряд хоче корпоратизувати підприємства авіабудування для підвищення конкуренції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 26.04.2011. Падіння при низькій активності
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів В Україні можуть ввести квоти на імпорт автомобілів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 18.04.2011. Китай піднімає норму резервування
Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Moody’s помістило рейтинги 13 японських позичальників в список на перегляд з можливістю зниження Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 15.04.2011. Китай публікує дані про високі темпи інфляції
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Фінансові та боргові проблеми американських штатів Фінансові та боргові проблеми американських штатів Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій Огляд ринків Азіатсько-Тихоокеанського регіону за 13.04.2011. І знову неспокій

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Ти ніколи не вирішиш проблему, якщо думатимеш так само, як ті, хто її створив.

Альберт Ейнштейн
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті