Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 05:36 | London, Apr 19 03:36 | New York, Apr 18 23:36
Shanghai, Apr 19 11:36 | Tokyo, Apr 19 12:36 | Sydney, Apr 19 14:36

У Білорусі почалася валютна паніка

У Білорусі почалася валютна паніка




20 травня 2011 в 12:00 - Роман Зайцев


У Білорусі почалася валютна паніка

У четвер за один долар в Білорусі дають 7 тис. білоруських рублів, іноді ціна американської валюти доходить до 10 тисяч.



За останні 2 тижні курс долара до білоруського рубля зріс на кілька порядків - із 4,5 тис. рублів за долар на початку місяця, повідомляє портал "Дело".

Мінімальна ціна валюти станом на 19 травня - 6,5 тис. рублів за долар.


В обмінних пунктах починають спекулювати на валюті, та й сам курс може змінюватися протягом дня.

Раніше повідомлялося, що з прилавків магазинів почали зникати імпортні продукти.

Сьогодні можна помітити дефіцит продуктів і білоруського виробництва.

Буквально цього тижня різко подорожчав шоколад. Так, плитки шоколаду вартістю 4 тис. рублів, сьогодні вже коштують 9 тисяч.

Зростання цін дуже стрімке. Сіль раніше коштувала 1 тис. рублів, зараз - 5 тисяч. Але навіть за такою ціною її вже немає в продажу - люди все розкуповують.

Як повідомлялося, минулого тижня для боротьби з дефіцитом долара Національний банк Білорусі скасував рекомендаційні обмеження щодо встановлення банками курсів купівлі-продажу валюти населенням.

Курси купівлі-продажу долара в обмінниках комерційних банків відразу ж виросли на 30%.

У Білорусі почалася валютна паніка


Новини Статті Аналітика
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних Нацбанк Білорусі з 1 червня 2011 р. підвищує ставку рефінансування до 16% річних "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі S&P знизило кредитний рейтинг Білорусі Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Слабкий долар може трансформуватися у зростання ринків, що розвиваються Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.
Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Мінекономіки Білорусі чекає розгону інфляції до 33-39% Валютні війни: долар втомився Валютні війни: долар втомився Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують. Огляд європейських ринків за 23.03.2011. Дорогоцінні метали все вирішують.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті