Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:54 | London, Apr 25 10:54 | New York, Apr 25 06:54
Shanghai, Apr 25 18:54 | Tokyo, Apr 25 19:54 | Sydney, Apr 25 21:54

У 2011 буде створено Міжнародний фінансовий трибунал

У 2011 буде створено Міжнародний фінансовий трибунал




26 жовтня 2010 в 14:38 - Христина


У 2011 буде створено Міжнародний фінансовий трибунал

Міжнародний фінансовий трибунал буде створений в Гаазі в 2011 році, повідомляє газета Financieele Dagblad.  



Новий орган міжнародного правосуддя буде займатися вирішенням приватних і державних питань у галузі фінансів. Передбачається, що він буде спеціалізуватися на врегулюванні правових спорів, які стосуються похідних фінансових інструментів.

Ініціатива створення органу належить групі провідних фінансистів з Європи і США, які зібралися в Гаазі для обговорення планів по створенню методики врегулювання міжнародних фінансових суперечок.

Про підтримку майбутньої інституції вже заявив Світовий форум юристів. Він готовий надати "гаагському фінансовому трибуналу" більше сотні висококваліфікованих фахівців з арбітражу, які мають багатий досвід роботи на всіх континентах.

У Гаазі в даний час функціонують, зокрема, Міжнародний трибунал по колишній Югославії, Міжнародний кримінальний суд. Останній розглядає справи осіб, підозрюваних у злочинах проти людяності. Зараз у суді перебуває справа колишнього президента Ліберії Чарльза Тейлора, якого звинувачують у вбивствах, тероризмі і тортурах. За версією слідства, африканський політик пішов на злочини, щоб заволодіти алмазними копальнями.
 

У 2011 буде створено Міжнародний фінансовий трибунал


Новини Статті Аналітика
Золотовалютні резерви НБУ збільшились на 2 мільйони Золотовалютні резерви НБУ збільшились на 2 мільйони Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Інтелектуальний капітал, як наукові інновації Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Уряд направить гроші на подолання безробіття Уряд направить гроші на подолання безробіття Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств Сучасні підходи до оцінювання ефективності інноваційної діяльності машинобудівних підприємств ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
Підприємцям заборонили оплачувати понад 10 тис. грн. готівкою за електроенергію Підприємцям заборонили оплачувати понад 10 тис. грн. готівкою за електроенергію Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Інновація в організації діяльності фінансової служби корпорації Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Львів візьме 55 млн. грн. позики у Держказначейства Львів візьме 55 млн. грн. позики у Держказначейства Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки Підприємницькі університети в інфраструктурі інноваційного розвитку національної економіки I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012
Мінекології у 2011 р. спрямує понад 627 млн. грн. на вирішення екологічних проблем Мінекології у 2011 р. спрямує понад 627 млн. грн. на вирішення екологічних проблем Конкурс інвестиційних проектів Конкурс інвестиційних проектів I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 01,06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті