Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 12:22 | London, Apr 19 10:22 | New York, Apr 19 06:22
Shanghai, Apr 19 18:22 | Tokyo, Apr 19 19:22 | Sydney, Apr 19 21:22

Ціни на продукти харчування у світі досягли критичної точки

Ціни на продукти харчування у світі досягли критичної точки




18 квітня 2011 в 12:40 - Роман Зайцев


Ціни на продукти харчування у світі досягли критичної точки

Ціни на продукти харчування досягли критичної точки: нині вони на 36% вищі від рівня 2009 року і впритул підійшли до пікових показників 2008 року.



Про це заявив президент Світового банку Роберт Зеллік на прес-конференції, що відбулася у Вашингтоні напередодні весняної сесії Всесвітнього банку і Міжнародного валютного фонду, передє Deutsche Welle.

"З червня минулого року ще 44 мільйони людей опинилися за межею бідності. Ці люди мають можливість витрачати в день не більше 1 долара 25 центів. Якщо індекс цін на продовольство зросте на 10%, в умовах крайньої бідності опиняться, за нашими прогнозами, ще десять мільйонів осіб", - поділився підрахунками Зеллік.

За його словами, перед будівлею штаб-квартири Світового банку встановлений "лічильник голодних", який показує, що зараз серед жителів планети майже мільярд недоїдає.

Цифра на лічильнику показує: щохвилини кількість осіб, що недоїдають, збільшується на 68, що більше однієї людини на секунду.

Над тим, як скоротити кількість голодуючих у світі, інтенсивно думають як у Світовому банку, так і в Міжнародному валютному фонді.

"Зараз найголовніше - робочі місця, робочі місця і ще раз робочі місця", - переконаний глава МВФ Домінік Строс-Кан.

Його турбує ситуація, коли макроекономічні показники говорять про народногосподарський підйом, проте це ніяк не відбивається на повсякденному житті.

Ціни на продукти харчування у світі досягли критичної точки


Новини Статті Аналітика
Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Євросоюз може відмовити Україні в кредиті через МВФ Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Теоретико - методологічні засади стратегічного маркетингу на ринку спеціальної промислової продукції Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader Підсумки понеділка від інтернет-брокера iTrader
Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів Уряд Білорусі повернув державне регулювання цін на ряд продуктів НБУ лібералізує валютний ринок НБУ лібералізує валютний ринок Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності Україна: 20 минулих і 20 майбутніх років державотворення. Шлях до незалежності
Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі Ціни на харчі до 2030 року зростуть удвічі МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу МВФ дозволив почекати з підняттям цін на газ в обмін на Пенсійну реформу ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ ДВАДЦАТЬ ТРИЛЛИОНОВ ЧЁРНЫХ ВТОРНИКОВ
МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції МВФ не має наміру припиняти допомогу Греції Світовий банк лякає Україну негараздами Світовий банк лякає Україну негараздами Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.) Фондовый рынок: премаркет от интернет-брокера iTrader (19.04.)
Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС Росія перегляне ціну газу в обмін на ГТС МВФ на шляху до реформування МВФ на шляху до реформування I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012 I-NVEST: Утренний комментарий от 06.06.2012

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті