Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 19 23:26 | London, Apr 19 21:26 | New York, Apr 19 17:26
Shanghai, Apr 20 05:26 | Tokyo, Apr 20 06:26 | Sydney, Apr 20 08:26

Ціни на нафту знижуються напередодні звітів про запаси нафти в США

Ціни на нафту знижуються напередодні звітів про запаси нафти в США




26 жовтня 2010 в 15:41 - Христина


Ціни на нафту знижуються напередодні звітів про запаси нафти в США

Ціни на нафту знижуються на фоні зміцнення долара і напередодні звітів, які можуть показати збільшення запасів нафти в США.  



Ф’ючерси на американську легку нафту знизилися на $0,15 до $82,37 за барель, а сорт Brent втратив $0,01 до $83,53 за барель.

За прогнозами аналітиків, запаси нафти в США минулого тижня виросли на 1,4 мільйона барелів. Звіт Американського інституту нафти вийде увечері у вівторок, а дані державного Управління енергетичної інформації - в середу.

"Дані про запаси в США нагадають, що ринок нафти добре забезпечується і що ціни вище $80 за барель не підтримуються фундаментальними показниками", - сказав аналітик Commerzbank Карстен Фріч.

Долар злегка виріс до валютного кошика. Ціни на нафту в значній мірі залежать від курсу долара, особливо зараз, коли ринки очікують від ФРС США нового етапу валютного стимулювання.

За прогнозами аналітиків, запаси бензину в США підвищилися на 500.000 барелів, а запаси дистилятів знизилися на 1,9 мільйона барелів. Аналітики вважають, що відтік дистилятів з США пов’язане зі страйками у Франції.

Не менше семи з 12 французьких НПЗ продовжують страйкувати у вівторок, виступаючи проти запланованої пенсійної реформи. Через страйк на нафтоналивному терміналі Фос-Лавера в порту Марселя скупчилося 60 танкерів, з них 40 - з нафтою.

Китай підвищив роздрібні ціни на паливо на 3 відсотки, довівши їх майже до рекордного рівня, але аналітики вважають, що це не відіб’ється істотно на споживанні і світовому ринку нафти.
 

Ціни на нафту знижуються напередодні звітів про запаси нафти в США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро "Одеса-Броди" може почати працювати на Коломойського Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
"Укрнафта" продала на УМВБ нафти на 1,4 млрд грн. Епоха нової резервної валюти Епоха нової резервної валюти Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Покажіть мені успішний бізнес, і я покажу Вам реалізоване з ентузіазмом сміливе рішення.

Пітер Друкер
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті