Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 25 12:54 | London, Apr 25 10:54 | New York, Apr 25 06:54
Shanghai, Apr 25 18:54 | Tokyo, Apr 25 19:54 | Sydney, Apr 25 21:54

Ціни на нафту підвищилися після заяв Саудівської Аравії



2 листопада 2010 в 10:08 - Христина


Ціни на нафту підвищилися після заяв Саудівської Аравії

Ціни на нафту підвищилися у вівторок на очікуваннях пом'якшення грошово-кредитної політики та підвищення Саудівською Аравією бажаного діапазону цін до $70-90 за барель.  



Грудневі ф‘ючерси на американську легку нафту подорожчали на $0,41 до $83,36. Ф‘ючерси на нафту сорту Brent піднялися на $0,28 до $84,90.

Очікується, що ринок буде рухатися у вузькому діапазоні, поки Федеральна резервна система США, яка грає роль центробанку, не оголосить свого рішення щодо грошово-кредитної політики в середу. Аналітики впевнені, що ФРС запустить нову програму викупу активів, спрямовану на підтримку економіки.

Тим часом у понеділок міністр нафтової промисловості Саудівської Аравії Алі аль-Наїмі сказав, що для споживачів буде комфортна ціна на нафту від $70 до $90 за барель. До цього Наїмі називав ідеальним діапазоном цін для виробників і споживачів $70-80 за барель.

"Коментар (аль-Наїмі), в інший час, швидше за все, надав б істотний вплив, але в даних умовах інвестори оцінюють більш глобальну перспективу. Ринок зосереджений на доларі США", - сказав аналітик CMC Markets у Сіднеї Девід Тейлор.

Брокери й аналітики розцінили заяву Наїмі як сигнал про те, що найбільший експортер нафти може дозволити цінам вирости до $90 за барель.
 

Ціни на нафту підвищилися після заяв Саудівської Аравії


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
Білорусь частково перейшла на долар і євро Білорусь частково перейшла на долар і євро Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Окремі аспекти правового статусу компанії з управління активами інституту спільного інвестування Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів За три роки Білорусь має приватизувати активи на 7,5 мільярдів доларів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Вплив інновацій на попит і пропозицію енергоресурсів Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Присягаюся своїм життям і любов'ю до нього, що ніколи не буду жити заради іншої людини і ніколи не попрошу і не змушу іншу людину жити заради мене.

Айн Ренд
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті