Інвестиції.орг

Kyiv, Apr 24 05:15 | London, Apr 24 03:15 | New York, Apr 23 23:15
Shanghai, Apr 24 11:15 | Tokyo, Apr 24 12:15 | Sydney, Apr 24 14:15

Ціна на нафту знижується в очікуванні зростання запасів у США

Ціна на нафту знижується в очікуванні зростання запасів у США




5 жовтня 2010 в 09:52 - Христина


Ціна на нафту знижується в очікуванні зростання запасів у США

Нафта дешевшає у вівторок на фоні прогнозу зростання запасів у США, зміцнення долара, падіння акцій і технічних сигналів, які вказують на те, що вчорашнє ралі зайшло надто далеко.  



Листопадові ф’ючерси на американську легку нафту опустилися на $0,08 до $81,39. У понеділок вони підскочили до двомісячного максимуму $82,38. Ф’ючерси на нафту сорту Brent знизилися на $0,07 до $83,21.

"Інвестори недавно стали більш оптимістичними, але ринок нафти практично перекуплений, - сказала Серена Лім з ANZ. - Зараз інвестори стануть більш обережні. Сьогодні вийдуть дані американського інституту нафти (API), і ринок очікує, що запаси нафти виростуть через відновлення імпорту і уповільнення попиту на НПЗ у зв’язку із ремонтним сезоном в США".

Аналітики, опитані Reuters, очікують, що запаси нафти в США виросли минулого тижня на 600.000 барелів, а запаси бензину - на 100.000 барелів. Однак запаси дистилятів, ймовірно, знизилися на 800.000 барелів, оскільки попит як і раніше високий, особливо, на дизельне паливо - основний компонент цього сегмента запасів.

"Так як ми входимо у сезон пічного палива, це, ймовірно, допоможе підняти ринок ще вище, - сказала Лім. - Будь-які приємні несподіванки в американських економічних даних, включаючи сьогоднішній невиробничий PMI і п’ятничну інформацію про ринок праці, піднімуть ринок ще сильніше".

Вчорашня статистика була змішаною. Дані про майбутні продажі будинків вказали на те, що житловий ринок стабілізувався на дуже низькому рівні в серпні, а обсяг фабричних замовлень за той же місяць зменшився на 0,5 відсотка.

 

Ціна на нафту знижується в очікуванні зростання запасів у США


Новини Статті Аналітика
У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах У США зріс дохід від реклами в кінотеатрах Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Впевненість у непевності. Курс гривні не застрахований від падіння Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ Огляд вітчизняного фондового ринку за 10.05.2011 від ІГ Сократ
У Штатах почали розраховуватись золотом У Штатах почали розраховуватись золотом 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів 10 повчальних випадків, що збагатили інвесторів Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка Огляд європейських ринків за 29.03.2011. Різноспрямована динаміка
Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Ціни на пальне в Україні зупинили ріст Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Інвестиції у вино є одними з найпопулярніших Тижневий огляд фінансових ринків України Тижневий огляд фінансових ринків України
"Нафтогаз" знову спробує продати на аукціоні бензин за ціною вище ринкової Деякі поради інвестору Деякі поради інвестору Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття. Огляд ринків Американського континенту за 24.03.2011. Прибутки компаній та допомога з безробіття.
НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику НБУ запевняє, що у своп-операціях немає ризику Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Панама - один з найпривабливіших офшорних центрів світу Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото. Огляд ринків Американського континенту за 23.03.2011. «Чорне» та звичайне золото.

Завантаження коментарів...

Назад

Новини
Інвестування
Аналітика
 
Купити рекламу на порталі ІНВЕСТИЦІЇ.орг


 
Економічний календар
Інвестиційні проекти
Каталог підприємств
Оголошення

Фраза дня

Світ належить оптимістам, песимісти – тільки глядачі.

Ф.Гізо
Економічний календар
 
 
Підписатись на матеріали

Тут ви можете підписатись на отримання матеріалів на електронну пошту, введіть свою електронну пошту


  

ІНФОРМАЦІЙНИЙ РЕСУРС 'ІНВЕСТИЦІЇ' - ЦЕ НАЙСВІЖІША ТА НАЙАКТУАЛЬНІША ІНФОРМАЦІЯ З ІНВЕСТИЦІЙНИХ РИНКІВ
   
ІНФОРМАЦІЯ ІНВЕСТУВАННЯ ІНДИКАТОРИ  УКРАЇНА ІНДИКАТОРИ  СВІТ Послуги
    Створення сайту - Іннеті